Harjoitusottelu PEPO - MyPa la 24.2.

Harjoitusottelu PEPO - MyPa la 24.2.

Lappeenrannassa kohtaavat kaudella 2024 Kakkosen A-lohkossa pelaava kaksikko. Ottelu alkaa Ukonniemi-areenalla lauantaina 24.2. klo 11:45.

MyPalla on edessään kauden neljäs harjoitusottelu. Aiemmista tuloksena on 2-1 -vierasvoitto MP/SavUsta, 1-2 -tappio HJS:lle ja viimeisimpänä 2-6 -tappio Reippaalle pari viikkoa sitten.

Päävalmentaja Mika Pasanen kertoo, kuinka pieni harjoitustauko on hyödynnetty: "Kävimme Reipas -pelin läpi klippien kautta. Pelistä löytyi paljon hyviä asioita, mutta runsaasti myös kehitettäviä asioita. Pari viimeistä viikkoa ollaan nyt treenattu kovaa ja pyritty koko ajan viemään peliämme haluttuun suuntaan."

Vastustaja PEPO on pelannut kaudesta 2016 saakka Kakkosta lukuun ottamatta pikavisiittiä Ykkösessä 2022, jolloin kohtalona oli niukahko putoaminen takaisin Kakkoseen, jossa seura on pysytellyt kärjen tuntumassa kaudesta toiseen. Tällä vuosikymmenellä PEPOssa on käynyt pelaamassa useita MyPastakin tuttuja pelaajia, kuten Anttoni Huttunen ja Nathael Kenzo Ishii viime kaudella, vaikkakin molemmat kuuluivat varsinaisesti KTP:n sopimuspelaajiin.

MyPa ja PEPO ovat kohdanneet toisensa kausilla 2018 ja 2021 Kakkosessa. Kotikenttä on ollut valttia, sillä molemmilla kausilla molemmat joukkueet voittivat omat kotiottelunsa. MyPa nousi molemmissa kotipeleissään voittoon loppuhetkillä, kaudella 2021 vasta lisäajan 7. minuutilla. Lisäksi kaudella 2021 PEPO oli parempi Suomen Cupin välienselvittelyssä - tietenkin kotikentällään.

Pasanen tietää tulevan harjoitusvastustajan kovaksi palaksi: "PEPO on erittäin hyvä joukkue, joka on varmasti sarjan kärkipään joukkueita. Odotan sitä, että pystymme vastaamaan koko ajan paremmin näiden kärkipään joukkueiden vauhtiin. Reipas -pelin ensimmäinen jakso oli meiltä ihan hyvää tekemistä, mutta toisella jaksolla Reipas oli meitä parempi."

"Meillä lauantain kokoonpano tulee varmistumaan tarkemmin vasta perjantaina, koska tässä on flunssat ja loukkaantumiset hieman haitanneet harjoittelua," Pasanen paljastaa.

Ottelu striimataan totuttuun tapaan Veo Liven kautta.