HEIKKI PULKKISELLE JATKOSOPIMUS

HEIKKI PULKKISELLE JATKOSOPIMUS

Päättyneellä kaudella MYPAn kapteenina toiminut Heikki "Hessu" Pulkkinen on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen. Nousujuhliin päättyneellä kaudella Pulkkiselle kertyi 14 ottelua joissa kokenut pelimies viimeisteli kolme maalia. Kapteeni muistelee luonnollisesti menestyksekästä kautta mielellään.

-Menestyksekkään kauden jälkeen tunnelmat ovat tietysti loistavat ja kapteenina ei voi kuin olla ylpeä joukkueesta sekä taustajoukoista, jotka sitoutuivat vahvasti kesätauon aikana päivitettyihin tavoitteisiin, eli nousuun Kakkoseen.

Pulkkinen muistuttaa, että nousu tavoitettiin nimenomaan joukkueena tehdyllä päämärätietoisella työllä.

-Nousu ei ollut yksittäisten kenttäpelaajien tai maalivahtien onnistumisen tulosta, vaan pystyimme koko kauden pelaamaan valmennuksen laatiman pelisuunnittelman mukaista aktiivista pallonhallintafutista, minkä kautta pelattiin koko kausi tappioitta Kolmosessa.

MYPAlle Pulkkisen kaltaisen kokeneen pelimiehen jatkosopimus on äärimmäisen arvokas asia ja mies itse vakuuttaa, että pelaaminen maistuu edelleen ja nimenomaan MYPAn väreissä.

-Vaikka tänä vuonna ehdin jo ikämiesikään, niin siitä huolimatta sydän sykkii vielä futikselle ja MYPAlle sen verran vahvasti, että jatkoa ei tarvinnut kauaa miettiä. Oman pelillisen panoksen lisäksi pyrin myös tulevallakin kaudella potkimaan kokemukseni ja esimerkkini kautta nuorempia pelaajia eteenpäin, sekä hitsaamaan joukkuetta yhteen.

MYPA tekee paluun Palloliiton sarjoihin ja se kelpaa seuran perinteitä suuresti kunnioittavalle Pulkkiselle. Samalla "Hessu" myös muistuttaa uuden sarjatason vaativuudesta. Pelillisesti edessä on huomattavasti päättynyttä kautta haastavampi sesonki.

-Palloliiton sarjoihin nousu on perinteikkäälle seuralle hieno asia, mutta samalla pelillisesti todella iso haaste, sillä Kakkonen on kuitenkin selvästi Kaakon Kolmosta kovempi sarja. Seuran taustat ja perusta ovat kuitenkin vahvat ja lisäksi meillä on nuoria ja taitavia, aktiivista futista pelaavia jätkiä, joiden uskon jälleen vuodessa pystyvän ottamaan yhden ison kehitysharppauksen eteenpäin.