HUTTUSELLE MONIVUOTINEN SOPIMUS

HUTTUSELLE MONIVUOTINEN SOPIMUS

Anttoni Huttusen sopimus kattaa kaudet 2019-2021.

Hyökkäävässä roolissa viihtyvä ”Antsa” teki debyyttinsä MYPAn edustusjoukkueessa viime kaudella elokuun kotiottelussa LPS:aa vastaan. Kauden päättyessä Kumu JT:n kasvatti oli kerännyt tililleen 5 ottelua Miesten Kakkosessa, joista hän kuului avauskokoonpanoon neljä kertaa. Kauden 2018 aikana Huttunen teki debyyttinsä myös alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa, pelaten kaksi maaottelua Valko-Venäjää vastaan. Lisäksi nuorukainen kuului KJP:n B-junioreiden kantaviin voimiin joukkueen noustessa futisvuoden päätteeksi ikäluokkansa kauden 2019 SM-karsintaan.

Vaikka maalisarake jäi 2001-syntyneellä pelurilta avaamatta, niin Huttunen onnistui tekemään vaikutuksen MYPA-faneihin liikkeellään ja pelisilmällään.
- Antsa on äärimmäisen mielenkiintoinen pelaaja. Hän pystyy löytämään sellaisia ratkaisuja kentällä, mitä muut eivät näe. Hänellä on niin laaja syöttövalikoima, että hän pystyy todella yllättäviin tekoihin. Lisäksi hän on pelote erikoistilanteissa. Olen varma että Antsa pystyy ottamaan jo tulevalla kaudella ison roolin joukkueesta, joukkueen päävalmentaja Jukka Karjalainen kehuu nuorukaista.

Huttusen sopimuksen myötä MYPA on julkaissut 16 pelaajasopimusta.