HYUNDAI JUNNUTURNAUS PELATTIIN LAUANTAINA

HYUNDAI JUNNUTURNAUS PELATTIIN LAUANTAINA

Hyundai junnuturnaus pelattiin lauantaina 6.6 Kymenlaakson Sähkö Stadionilla. Hyvällä säällä siunatut joukkueet ja katsojat saivat nauttia vauhdikkaasta futiksesta sekä hyvähenkisestä tapahtumasta.

- Vapaaehtoisia oli jälleen hyvin mukana. He ovat seuralle elintärkeitä esimerkiksi kioski- ja ruokapuolella sekä muussa oheistoiminnassa. Loistava keli, olosuhteet ja hyvä jalkapallo tekevät tästä erinomaisen turnauspäivän, MYPA Juniorit ry:n junioripäällikkö Patrik Pakkanen kertoo.

Itse turnaukseen osallistui 38 joukkuetta kuudessa eri sarjassa. Päivä koostui P06- ja P07-joukkueiden enemmän ja vähemmän pelanneiden sekä P08-ikäluokan sarjasta. Iloa herätti seurojen saapuminen laajalta säteeltä Myllykoskelle.

- Tänne on tullut joukkueita esimerkiksi Lahdesta, Järvenpäästä ja Hyvinkäältä. Siitä on hyvät fiilikset, P08-ryhmän joukkueenjohtaja Mia Hämäläinen sanoo.

Peleissä riitti tapahtumia ja maaleja. Nuoret esittivät taidokkaita suorituksia, jotka eivät jättäneet katsojia kylmäksi. Intoa piisasi myös valmentajilla ja taustahenkilöillä.

- Tärkeää on, että pelaajilla pysyy pilke silmäkulmassa. He nauttivat pelaamisesta, ja se ruokkii onnistumisia, MYPAn 06-syntyneitä valmentava Aki Onatsu miettii.

Hyundai junnuturnauksen tulokset ja tilastot löydät täältä: http://mypa.fi/?q=node/2828

 

Kuvasatoa:

Maalipaikkoja avautui vauhdikkaissa otteluissa.

Kaksinkamppailuissa ei annettu tilaa vastustajille.

Tauolla kerännyttiin valmentajan luokse.

Maali sai arvoisensa tuuletuksen.

Joukkuekaverit liittyivät iloon.

Oheistoimintana myytiin muun muassa virvokkeita, arpoja ja fanituotteita.