Inka Häkkisestä MyPan uusi puheenjohtaja!

Inka Häkkisestä MyPan uusi puheenjohtaja!

MyPa ry:n vuosikokous on valinnut yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Inka Häkkisen Myllykoskelta. 

 

Myllykoskelainen Inka Häkkinen on Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuutettu ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan puheenjohtaja.

 

Hän on mukana aktiivisesti useammassa seurayhteisössä, mihin lasten harrastukset ovat hänet vetäneet. Hän on sitten toiminut monissa eri tehtävissä; joukkueenjohtajana, huoltajana, kioskeissa ja milloin missäkin on tarvittu. 

 

- Minulle erityisen tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen. Se, että ihmiset tekevät vuodesta toiseen pyyteetöntä vapaaehtoistyötä seuran eteen, on ehdoton vahvuus MyPalle myös tulevalla kaudella Kakkosessa. Käsite ”MyPa-perhe” ei ole lainkaan tuulesta temmattu tai liioiteltu. 15 vuotta sitten perheemme muuttaessa Myllykoskelle, emme tunteneet täältä ketään. Esikoisen aloitettua jalkapallon oman kylän seurassa, löytyi nopeasti yhteisö, joka on kantanut tähän päivään: MyPa-perhe.

 


- Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo, avoimuus ja suoraselkäisyys. Näillä arvoilla uskon MyPa-yhteisön kehittyvän entisestään vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

 

Tavoitteet ovat selkeät.

- MyPa on tappiota tavoittelematon yhdistys ja yksi alueensa merkityksellisimpiä yhteisöjä. Tarkoituksena on jatkossakin tarjota onnistumisen elämyksiä ja osallistumismahdollisuuksia yhteisönsä jäsenille. MyPa pohjaa menestyksensä alueen junioritoimintaan ja jatkossa pyritään entisestään kehittämään yhteistyötä ja pelaajien kehittymismahdollisuuksia yhdessä alueen muiden seurojen kanssa. Parasta mahdollista kilpailullista menestystä tavoitellaan aina, mutta ei koskaan seuran tulevaisuutta riskeeraten.

 

Väistyvä puheenjohtaja Risto Oksanen toivottaa Inkan tervetulleeksi MyPaan.

- Hienoa saada Inka uudeksi puheenjohtajaksi. Hänellä on erinomainen tuntemus alueen jalkapallosta ja MyPan yhteisöstä. Uskon että hänen innostuneen asenteen ja ammattitaidon tuovan uutta potkua MyPan toimintaan.

 

MyPan uusi hallitus: Inka Häkkinen, Toni Lampiranta, Juha Hasu, Mikko Ijäs, Olli Kähkönen, Risto Oksanen, Harri Poka ja Jarmo Mäkelä.