Jari Hassel: Pelaamista on yksinkertaistettu

Jari Hassel: Pelaamista on yksinkertaistettu

 

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD 

Kuva: Repa Räikkönen

MYPAN pelit jatkuvat sunnuntaina 29.8 kotiottelulla kun se kohtaa klo 18.30 alkavassa kamppailussa KSOY stadionilla Mikkelin Pallo-Kissat.

MYPA hankki edellisestä ottelustaan Reipasta vastaan hyvät lähtöasetelmat kun se nappasi täyden pistepotin Jussi-Pekka Rämän ja Rico Ryöpäksen osumilla lukemin 2-1. Voitto oli samalla erinomainen ryhtiliike kun edellisessä pelissä NJS ryöpytti MYPAA Klaukkalan tekonurmella pahemman kerran.

NJS-pelin notkahdusta lukuunottamatta, MYPA on saanut kaivettua kuitenkin hyvän ja positiivisen pelivireen tärkeiden pelien koittaessa. Joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva keskikenttäpelaaja Jari Hassel avaa syitä sille, mistä kelpo vire on saatu kaivettua esiin.

-Positiivinen pelivire NJS-peliä lukuunottamatta on mielestäni kaivettu esille sitä kautta, että ollaan hieman yksinkertaistettu pelaamista ja toimitettu palloa suoraviivaisemmin ylös missä meillä on vahvuudet ja sitä kautta saatu pidettyä painetta vastustajan alueella ja prässiä myös tehokkaammaksi. Myös taisteluilme on nyt joukkueessa sillä tasolla millä pitääkin. Onnistumiset ja hyvät tulokset ovat tottakai antaneet lisää itseluottamusta.

MYPA kohtasi MiPK:n alkukaudesta ja Mikkelin Urheilupuistossa kyyti oli kylmää kun kotijoukkue nappasi 5-1 voiton Lucas dos Santosin tehtaillessa peräti neljä maalia. MYPAn maalista vastasi tuolloin Tomi Räikkönen. Hassel ei kuitenkaan sen enempää mieti alkukauden kohtaamista, sillä lähtökohdat tähän otteluun ovat tyystin erilaiset.

-Alkukauden Mikkelin vierailua on turha sen enempää miettiä. Alkukaudesta oli vielä monelle meidän nuorelle pelaajalle opettelua ja totuttelua tähän sarjaan. Nyt on aivan eri tilanne ja täysin eri MYPA kentällä.

Sarjatasoon nähden yleisö on löytänyt varsin mukavasti KSOY stadionin lehtereille ja joukkueen kapteenistoon kuuluva Hassel peräänkuuluttaakin kotiyleisön merkitystä joukkueelle.

-Kotiyleisöllä on valtavan iso merkitys. Joukkue syttyy aivan eri tavalla kotipeleihin ja siitä iso kiitos kotiyleisölle. Toivottavasti saadaan mökki täyteen vielä syksyn ratkaisevissa peleissäkin, siitä on iso apu meille ja kaikki nauttii pelaamisesta kotikentällä.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Lisätietoja: creaturead.fi