Karvas tappio: ”Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan, nolla on kädessä”

Karvas tappio: ”Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan, nolla on kädessä”

MYPA koki kauden kolmannen tappionsa Ykkösessä lauantaina, kun AC Kajaani varasti pisteet KSOY Stadionilta.
 
AC Kajaani oli hallitsevampi osapuoli ensimmäisellä puoliajalla.
 
- Kaveri sai paljon rauhallisia hyökkäyksiä, sai pidettyä palloa. En sano, että Kajaani oli niin älyttömän hyvä, me oltiin äärettömän passiivisia. Tehtiin paljon juniorivirheitä. Luotiin se paine meidän päähän. Se kasaantui ja kasaantui. Kajaanilla oli helppoakin saada pitkät hyökkäykset meidän päähän. Maali minkä ne teki, sai vähän onnekkaasti pompun kautta. Tuli niille niin oikeaan paikkaan kuin voi. Takaiskumaalista tuli niin häkellyttävä, se näkyi meidän pelaajien pelaamisessa sen jälkeen. Huono ensimmäinen puoliaika meiltä, manasi päävalmentaja Jukka Karjalainen.
 
Puoliajalla MYPA:n kopissa käytiin asioita läpi ja toiselle puoliajalle kentälle marssi aivan erinäköinen ryhmä kuin mikä pelasi passiivisesti ensimmäisellä puoliajalla.
 
- Käytiin läpi perusjuttuja meidän pelaamisesta, miten pelata ja miten puolustaa. Isoin juttu oli henkinen puoli. Keskittyminen joka tilanteeseen, syötön laatuun ja tiedostetaan olosuhteet. Ei mitään ihmeellisyyksiä tehty. Nuorella kokemattomalla joukkueella pienet asiat, jotka vaikuttaa oletko sinä aggressiivinen ja aktiivinen vai passiivinen ja vähän pelokas, Karjalainen toteaa.
 
MYPA lähti otteluun kauden avausvoitto tavoitteenaan, mutta lopulta tulostaululla vilkkuivat jälleen tappiolukemat.
 
- Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan ja kun tultiin tasoihin, olin varma, että käännetään se peli. Mitä pidemmälle se puoliaika meni, tasoittui peli tosi paljon ja Kajaani sai tehtyä erikoistilanteesta sen maalin aika lopussa vielä. Harmittaa aivan helvetisti, kolmea pistettä lähdettiin hakemaan. Pelin jälkeen olisin ollut pisteeseenkin tyytyväinen, mutta nolla on kädessä, Karjalainen manaa.