KAUSI PÄÄTÖKSEEN SAVONLINNASSA

KAUSI PÄÄTÖKSEEN SAVONLINNASSA

MYPA päättää kautensa vierasottelulla kun se kohtaa Savonlinnassa STPS:n. Joukkueet kohtasivat Saviniemessä 8.7 ja MYPA oli tyly isäntä paukuttaessaan taululle tylyt 5-0-lukemat. Maalinteossa onnistuivat kuinkas muutenkaan kuin Samuel Lindeman ja Jussi-Pekka Rämä kahdesti ja Paavo Kujala kertaalleen.

Vauhdikasta ja näyttävää hyökkäyspeliä läpi kauden pelannut MYPA tuskin haluaa tappiottomaan sarjaansa tahrata, joten asennepuolesta tuskin mikään jää kiinni. Joukkueen ykköspyssy Jussi-Pekka Rämäkin on vakuuttanut maalinälkänsä riittävän vielä kauden viimeiseen puristukseen. Tulitukea "Jupelle" tulee antamaan Tomi Räikkönen, joka vapautuu pelikiellostaan.

54 tehtyä maalia ja vain kuusi päästettyä tuskin jättää kenellekään seliteltävää voittiko sarjan oikea joukkue. Jokainen "merkityksetönkin" peli on osaltaan näytönpaikka jokaiselle pelaajalle, joten Jukka Karjalaisen tuskin tarvitsee tehdä ihmeitä joukkueensa motivoimiseen.

Vaikka tuloksellisesti STPS jäi Saviniemessä jalkohin, pelin alkupuoliskolla se oli kuitenkin hyvä. Se piti kotijoukkuetta pitkän tovin ahtaalla agressiivisen prässinsä ansiosta. Valmiina savonlinnalaisten kanssa pitää totta tosiaan olla ja nyt he saavat pelata vielä kotikentällään.

Viimeisimmän työnäytteensä kotikentällään STPS antoi Peltirumpua vastaan. Rumpu johti peliä jo 1-4 mutta niin vain savonlinnalaiset käänsivät pelin vielä itselleen lukemin 5-4. Edellisessä ottelussa se kuitenkin kärsi vierastappion Lappee JK:lle. 33 tehtyä ja 42 päästettyä maalia on STPS:n saldo ennen kauden päättävää koitosta. Joukkueen tehokkain maalintekijä on Elmeri Marttinen kuudella osumallaan.

Nähtäväksi myös jää nähdäänkö Pulkkisen veljekset vielä kerran yhtäaikaa kentällä tällä kaudella.