KENRAALIHARJOITUS PÄÄTTYI TAPPIOON

KENRAALIHARJOITUS PÄÄTTYI TAPPIOON

Kuva: Tuula Aronen

MYPAn kokoonpano oli kokenut luonnollisesti suuren muutoksen edellispäivänä pelatun JJK-ottelun jälkeen. Yhteistyöseura KTP:stä kokoonpanossa esiintyivät Onur Celik, Miika Kolsi ja Matias Paavola.

Tasaisissa merkeissä ottelun alkupuolella edennyt ottelu ei ennen kahtakymmentä minuuttia juurikaan maalipaikkoja tarjonnut. Sekä MYPAn että HJS:n hyökkäyspeli oli varsin tukkoista. Oikeastaan ainoasta potentiaalisesta maalipaikasta MYPAn Onur Celik laukoi terävän nousunsa päätteeksi pallon ohi maalin kun ottelua oli pelattu 9 minuuttia.

Ottelun avausmaali nähtiin 20. minuutilla. HJS sai pelattua pallon rangaistusalueen sisään, jossa Timo Viljanen laukoi ja lopulta pallo kimposi MYPAn puolustajasta ohi kotijoukkueen maalilla pelanneen Matias Riikosen.

MYPA pääsi heti vierasjoukkueen johtomaalin jälkeen lähelle maalintekoa. Onur Celikin antamasta kulmasta Samuel Arponen oli lähellä ohjata pallon maalin edestä sisään, mutta HJS:n puolustus selvitti tilanteen.

HJS rokotti sitten vastaavasti kotijoukkuetta kulmapotkun jälkitilanteesta 25. minuutilla. Matias Riikonen torjui ensimmäisen maalintekoyrityksen, mutta MYPAn puolustuksen reagoinnin paluupalloon jäädessä vajaaksi Santeri Stenius pääsi laukomaan vierasjoukkueen 0-2-johtoon.

Ensimmäisellä puoliajalla enempää maaleja ei nähty. MYPA oli tosin lähellä. Onur Celik laukoi pallon reilusta kahdestakymmenestä metristä vihaisesti tolppaan kun ottelua oli pelattu 40 minuuttia.

Toinen puoliaika alkoi jälleen tasaisesti ja vähillä maalipaikoilla. Ensimmäistä saatiin odotella yli tunnin pelin kohdalle. Se osui vierailijoille, jonka Matias Riikonen kuitenkin loistavalla torjunnalla selvitti.

Ottelun taso ja tempo lopahtivat valitettavan paljon toisella puoliajalla. Lopullinen ratkaisu nähtiin 73. minuutilla kun Lauri Kesti laukoi MYPA-puolustuksen keskeltä tarkan laukauksen ohi Riikosen.

MYPAlla oli vielä saumat nousta edes jollain tavalla peliin mukaan kun Miika Kolsi murtautui väkevästi rangaistusalueelle ja HJS-puolustus joutui rikkomaan Kolsia rangaistuspotkun arvoisesti. Ottela oli pelattu 79 minuuttia. Onur Celikin rangaistuspotku jäi valitettavan heppoiseksi ja HJS-vahti Ville Kalervo torjui. Paluupalloon ensimmäisenä ehti Esko Pesari, mutta Kalervo teki ilmiömäisellä torjunnalla Pesarin maalintekoaikeet tyhjiksi.

Enempää maaleja ei nähty vaan MYPAn kenraaliharjoitus ennen viikon päästä alkavaa sarjakautta päättyi 0-3-tappioon.

MYPAn osalta Kakkosen sarjakausi alkaa lauantaina 28.4 vierasottelulla Gnistania vastaan.

 

0-3

(0-2)

20. 0-1 Timo Viljanen (HJS)

25. 0-2 Santeri Stenius (HJS)

73. 0-3 Lauri Kesti (HJS)

MYPA

Avauskokoonpano:

1. Matias Riikonen

3. Leevi Perkiö

4. Toni Lehtonen

5. Kaan Kovanen 67. var (77. Esko Pesari)

7. Rico Ryöpäs (C) (59. Kaarel Usta)

13. Olli Kähkönen

16. Matias Paavola

17. Miika Kolsi

19. Arttu Huovila

20. Samuel Arponen

23. Onur Celik

 

Vaihtopelaajat:

11. Esko Pesari

12. Miika Korpela

22. Kaarel Usta

 

 

 

HJS