Kohti kauden viimeistä kotiottelua

Kohti kauden viimeistä kotiottelua

kuva: Rauni Pakkala

MYPAn kauden 2020 viimeinen kotiottelu potkaistaan käyntiin huomenna, lauantaina 24.10.2020 klo 17.00. Vastaan KSOY Stadionille matkustaa sarjanelonen EIF, joka on tahkonnut Ykköstä varsin mallikkaasti kuluneella kaudella. Tammisaarelaisten edellinen tappio on kuukauden takaa, jolloin se taipui KTP:lle numeroin 3-2.

Keskiviikon reissu Kajaaniin ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa, ja nyt joukkueella onkin kasvojenpesun paikka kotiyleisön edessä. Poissaololista on edellisten otteluiden tapaan pitkä. Ainoastaan Jari Hassel palaa mahdollisesti kokoonpanoon, ja huomisessa ottelussa torjuntavuorossa on jälleen Tomas Turunen.

EIF taistelee edelleen sarjan keskikastin sijoista. Mahdollisuudet kärkikolmikkoon ovat menneet, mutta takana on liuta joukkueita lähietäisyydellä. Sijat 4-8 mahtuvat viiden pisteen sisään ennen kahta viimeistä kierrosta, joten tammisaarelaisten tavoitteena on varmastikin huomenna varmistella sarjataulukon neljättä sijaa. Ennakkosuosikkina huomiseen matsiin lähtevä joukkue kohtaa sarjan viimeisellä kierroksella sarjakärki AC Oulun, joten kausi tullee päättymään heidän osaltaan tiukkaan kamppailuun.

EIF on ollut MYPAlle vaikea vastus, ja joukkueiden edellinen ottelu Tammisaaressa elokuun lopulla päättyi kotijoukkueen selvään 3-0 voittoon. Tuolloin maalintekijöinä kunnostautuivat kaksi kertaa osunut Juuso Liukkonen sekä myllykoskelaisille vuosien takaa tuttu keskikenttämie Xhevdet Gela. Vaikka huomisen vastus tiedetään taitavaksi, haluaa MYPA pelata ehjän 90-minuuttisen kauden viimeisessä kotiottelussa.

- EIF on sarjan toiseksi paras pallonhallintajoukkue ja lähdemme häiritsemään heidän syöttöpelaamistaan agressiivisella prässillä, päävalmentaja Marko Honkanen kommentoi ottelun aattona.

 

MYPA-EIF 24.10.2020 klo 17.00 KSOY Stadion

Liput ennakkoon lippu.fi

Ottelutapahtuma-info www.mypa.fi/ottelut/ottelutapahtuma-info

HUOM! Edellytämme ottelutapahtumassa kasvomaskin käyttöä!