KOLME JATKOSOPIMUSTA LISÄÄ

KOLME JATKOSOPIMUSTA LISÄÄ

Hyökkääjä Arttu Huovila sekä puolustajat Paavo Kujala ja Oskari Nurminen pelaavat MYPAssa kaudella 2019.

Susien kasvatit Huovila (s. 1999) ja Nurminen (s.1998) sekä MYPAn oma kasvatti Kujala (s. 1997) ovat kaikki allekirjoittaneet kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen. Jokainen edellämainituista ovat käyneet kouvolalaisen jalkapalloilun junioriputken läpi edustaen emoseuransa lisäksi KJP:n juniorijoukkueita.
- Arttu on kärsinyt pari loukkaantumista ja käynyt armeijan, jotka ovat osaltaan sekoittaneet hänen pelaamistaan. Hän on nopea ja agressiivinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan laidalla ja keskellä. Kujala ja Nurminen tuovat joukkueeseen vaihtoehtoja hyökkäävämpään laitapelaamiseen. Olen iloinen että tämä kolmikko jatkaa, joukkueen päävalmentaja Jukka Karjalainen kertoo.

Uusien sopimuksien myötä MYPA on julkistanut 19 pelaajasopimusta.
- Näiden lisäksi parin pelaajan kanssa on ehdot jo pääpiirteittäin sovittu. Rinkiin tulee varmaan sellainen 25-27 pelaajaa. Harjoitusrinki on todella leveä, sillä olemme kiinnittäneet paljon nuoria pelaajia joiden kanssa olemme tehneet suunnitelmia pidemmälle aikavälille, Karjalainen paljastaa.

MYPA pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa tulevana sunnuntaina 13.1, kun se matkaa Kotkan Arto Tolsa Areenalle PeKan vieraaksi.