KOUVOLATURNAUS AVAA KAUDEN KSOY STADIONILLA

KOUVOLATURNAUS AVAA KAUDEN KSOY STADIONILLA

Tulevana viikonloppuna pelataan Saviniemessä kovatasoinen Kouvolaturnaus. Turnaukseen osallistuvat kotijoukkue MYPAn lisäksi toinen Kymenlaaksolainen Ykkösen joukkue FC KTP Kotkasta. Nämä joukkueet kohtaavat liiganousija HIFK:n, MYPA lauantaina klo 16:00 ja FC KTP sunnuntaina klo 11:00. Turnauksen neljäs joukkue on hienon Kolmosen kauden jälkeen paluun Kakkoseen tehnyt Sudet Kouvolasta.

FC KTP pelasi hienosti Suomen Cupissa päästen jatkoon Ykkösen alkulohkosta. Jatkopelissä se kohtasi liigajoukkue Ilveksen. Tässä ottelussa FC KTP koki 0-2 tappion Arto Tolsa Areenalla ja cupin taival päättyi tältä kaudelta. Kotkalaisten valmennusvastuun otti tälle kaudelle virolainen Argo Arbeiter jolle paikkakunta oli tuttu jo pelaaja-ajoilta.

HIFK:n cuptie loppui liigalohkoon mistä se ei selvinnyt jatkoon. Paljon Myllykoskella tuttuja pelaajia on pelannut IFK:n riveissä kauden 2014 jälkeen. Maaleja paukuttanut Pekka Sihvola ja ikitaistelija Tommi Vesala ovat jääneet varmaankin monen Saviniemessä kävijän mieleen. Tällä kaudella HIFK:n mukana ovat Xhevdet Gela ja Hassan Sesay joille MYPA-talo ja sen ympäristö ovat tuttuja aiemmilta liigakausilta. 

Kouvolan Sudet nousi tappiottoman Kolmosen kauden jälkeen takaisin Kakkoseen voittaen 22 ottelusta 19 ja pelaten kolme kertaa tasan. Valmentajapuolelle löysivät Sudet myös Kouvolassa aiemminkin vaikuttaneen ammattilaisen. Mike Keeney on Myllykoskella tuttu mies toimien aiemmin Janne Lindbergin, Toni Korkeakunnaksen ja Antti Muurisen valmennusryhmissä. Maalille Sudet sai viime kausien Kaakon Kutosen Jaalan Voiman maalitykin ja ex-MYPAlaisen Ville Iiskolan. Myös Kevin Sawchak on käynyt 2011 kaudella MYPAn mukana pelaten kahdessa ottelussa.

KOUVOLATURNAUS  OTTELUOHJELMA

Lauantai 30.3.

klo 13:00   FC KTP - Sudet

klo 16:00   MYPA - HIFK

Huomioikaa kesäaikaan siirtyminen !

Sunnuntai 31.3.

klo 11:00   HIFK - FC KTP

klo 14:00   MYPA - Sudet

Liput otteluihin 5€/päivä sisältäen molemmat ottelut. MYPAn kausikortilla veloituksetta.

Tervetuloa, jalkapallo on parasta paikanpäällä !