Kultsu asettaa MyPalle seuraavan haasteen

Kultsu asettaa MyPalle seuraavan haasteen

Kuva: MyPa/Jaakko Haapala

MyPan ottelut jatkuvat seuraavaksi kotikentällä kun KSOY stadionille vastustajaksi perjantaina 17.6. saapuu sarjanelonen Kultsu.

MyPan voittokulku katkesi edellisessä vieraspelissä, mutta pisteittä ei vieläkään jääty kun Imatralta tuloksena oli 1-1 tasapeli IPS:ä vastaan. Jossiteltavaakin jäi Juho Innasen loppuhetkien ylärimaan pysähtyneen laukauksen verran, mutta vastaavasti Tymoteusz Kuzniarekin onnistuminen maalinteossa voi taas tuoda uutta vapautuneisuutta joukkueen hyökkäyspeliin.

Perjantain koitoksesta varmuudella sivussa on pelikieltoaan kärsivä Niko Roitto sekä loukkaantumisesta kärsivä maalivahti Antti Kaikkonen. Harjoituksissa MyPan maalivahtiosastoa on täydentänyt KJP:n B-poikien Eetu Kangaskolkka kun Aku Lindström suorittaa vielä asepalvelustaan.

Puolustukseensa MyPa saa uuden vahvistuksen kun Vili Toppinen siirtyy FC Kuusysistä Myllykoskelle. Toppinen ehti pelata Kuusysin paidassa tällä kaudella kahdeksassa ottelussa. Vuonna 2000 syntynyt Toppinen on MyPan kokoonpanossa mukana jo perjantain ottelussa.

Vastustajaksi saapuva Kultsu pitää sarjan nelospaikkaa neljän pisteen erolla kärkipaikkaa pitävään MyPaan. Veikkausliigakokemusta FC Lahden ja Hakan maalivahtina omaavan päävalmentaja Saku Pesosen komennossa Kultsu on kolmessa viimeisessä ottelussaan ollut vahvassa vireessä keräten niistä kaikista täyden pistepotin.

Pesosen luotsaamasta ryhmästä Miko Lötjönen on ollut MyPan Väinö Hietalan tavoin vahvassa maalivireessä. Lötjöstä ja Hietalaa tilastoissa erottaa vain yksi maali kun kotijoukkueen Hietala on iskenyt kuusi maalia ja Lötjönen puolestaan viisi osumaa.

MyPan ja Kultsun välinen kamppailu Kolmosen kärkisijoista KSOY stadionilla perjantaina 17.6. alkaa klo 18.30.

Liput voit ostaa ennakkoon: https://www.lippu.fi/artist/mypajuniorit/ tai portilta hintaan 10 euroa.