Kymenlaakson paikallisottelu lauantaina

Kymenlaakson paikallisottelu lauantaina

kuva MYPA Jaakko Haapala

Kuva: MYPA / Jaakko Haapala

 

MYPAn harjoituskausi jatkuu tulevana lauantaina, kun joukkue matkustaa Kotkaan Pelikarhujen vieraaksi. Joukkueella on alla tappio, kun HJS voitti MYPAn 0-1 viime viikolla Lehtomäessä. 
Neljästä aikaisemmasta ottelusta MYPA on voittanut vain yhden, juuri Pelikarhuja vastaan. Edellinen kohtaaminen helmikuussa päättyi 1-5 MYPAn voittoon: “Toisella puoliajalla päästiin hyvin peliin mukaan ja hallitsimme sitä. Nyt lauantaina pitää olla tarkkana ensimmäisen jakson kanssa, viimeksi jäätiin hieman PeKan jalkoihin."
 
Kakkosen harjoituskautta on jäljellä kaksi ottelua. Honkanen avaa joukkueen tilannetta ja kehityskohtia: “Vielä täyttä rosteria pyöritetään ja jokaiselle pelaajalle annetaan mahdollisuus näyttää, että kuuluuko Kakkosen sarjapeleissä avauskokoonpanoon. Olemme harjoitelleet hyökkäyspelaamista, mitä yritetään saada monipuolisemmaksi. Murtautuminen on edelleen meidän ongelma edellisissä peleissä, ei saada palloa hyökkääjille, siinä meidän pitää olla parempia PeKaa vastaan”. 
 
Joukkueen keskuudessa on muutama poissaolo ja loukkaantuminen, mutta Honkanen ei ole huolissaan: “Kinnunen ja Majander ovat poissa sekä pieniä loukkaantumisia on ollut: Kähkönen, Jormakka, Kaddouri ja Ahmed. Ei mitään vakavaa ja perjantain viimeistelytreenien jälkeen katsotaan tilanne uudestaan."
 
PeKa – MYPA, Arto Tolsa Areena, 27.3.2021