Kymenlaakson Sähkö jatkaa MyPan pääyhteistyökumppanina

Kymenlaakson Sähkö jatkaa MyPan pääyhteistyökumppanina

KSOY Stadion Myllykoski valokuva Jaakko Haapala

Kuva: MyPa / Jaakko Haapala

 

Myllykosken Pallo ry ja Kymenlaakson Sähkö ovat tänään 24.1. julkistaneet jatkosopimuksen KSOY Stadionin nimisponsoroinnille vuoteen 2025 saakka. Kymenlaakson Sähkö on myös MyPan pääyhteistyökumppani tulevalla Miesten Kolmosen kaudella 2022.

MyPan puheenjohtaja Risto Oksanen: ” Kymenlaakson Sähkö Oy on ollut MyPan kumppanina jo lähes kymmenen vuoden ajan. Arvostamme todella korkealle sitä, että yhteistyökumppanuutta tehdään pitkällä tähtäimellä, mihin eivät dramaattisetkaan käänteet ole vaikuttaneet. Kun kausi alkaa MyPa tulee jälleen marssimaan ylpeänä KSOY Stadionille ja tekee kaikkensa jokaisen ottelun voittamiseksi.”

Kymenlaakson Sähkön viestintäpäällikkö Marjo Lahtinen: ” KSOY:lle oman toiminta-alueen yhteisöjen hyvinvointi ja kehittyminen on tärkeää. Osallistumme yhteisöjen toimintaan muun muassa tukemalla urheiluseurojen toimintaa sponsoroinnin kautta. Olemme pitkäaikainen jalkapallon tukija Kouvolassa ja se, että stadion jatkaa KSOY:n nimellä on meille mieluinen ja merkittävä asia. Toivomme stadionin peleihin hyvää ja energistä virtaa.”