LAAKSONEN SIIRTYY MYPAAN

LAAKSONEN SIIRTYY MYPAAN

Puolustaja Nuutti Laaksonen on allekirjoittanut kauden 2019 kattavan sopimuksen.

Vuonna 1999-syntynyt Laaksonen on Kouvolan Susien kasvatti, joka siirtyi jo 16-vuotiaana FC Lahden organisaatioon. Kaudella 2017 Laaksonen pelasi Kakkosta FC Lahti Akatemian riveissä 21 ottelua, joissa syntyi 4 maalia. Viime kaudella mies pelasi Kakkosessa FC Lahden yhteistyöseura PKKU:n riveissä 6 ottelua laukoen yhden maalin. Lisäksi otteluja kertyi FC Lahden A-junioreissa ja kauden kruunasi Veikkausliigadebyytti lokakuussa.

Laaksonen on totuttu näkemään laitapuolustajan tontilla, mutta juoksuvoimansa ansiosta nuorukaista voi käyttää muillakin pelipaikoilla. MYPAn päävalmentaja on tyytyväinen Laaksosen saamisesta takaisin Kouvolaan.

- Hän on nuori, mutta pelannut miesten pelejä jo jonkin verran. Lisäksi hän on harjoitellut Veikkausliigajoukkueessa useamman kauden. Täällä seura, olosuhteet, valmentajat ja pelaajat ovat hänelle jo valmiiksi tuttuja joten hän sopii tänne mainiosti, Karjalainen toteaa.

- Nuutti on myös minulle tuttu pelaaja. Kerkesin tutustua hänen taitoihinsa kun hän vielä pelasi KJP:ssä kaudella 2015. Olen myös seurannut hänen otteitaan tämän jälkeen. Hän on hyökkäävä laitapuolustaja ja omaa loistavan potkutekniikan. Hänellä on paljon annettavaa tähän joukkueeseen, Karjalainen uskoo.