LEEVI PERKIÖ MYPAN UUSIN SOPIMUSPELAAJA

LEEVI PERKIÖ MYPAN UUSIN SOPIMUSPELAAJA

MYPAn tähän mennessä pelatuissa harjoitusotteluissa testipelaajana näyttöjä antanut Leevi Perkiö on allekirjoittanut kahden vuoden sopimuksen MYPAn kanssa. Puolustuslinjaan vahvistusta tuova vuonna 2000 syntynyt nuori mies onnistui vakuuttamaan varsin positiivisilla otteillaan MYPAn valmennusjohdon.

-Leevi tuli ryhmään todella rohkealla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Hän on peleissä näyttänyt, että pystyy jo nyt pelaamaan korkealla miesten tasolla. Hän on kentällä nopea ja vahva ja kentän ulkopuolella fiksu sekä tavoitteellinen. Leevi istuu ryhmään loistavasti, luonnehtii tyytyväinen päävalmentaja Jukka Karjalainen.

Perkiö itse on luonnollisesti tyytyväinen, että sopimus MYPAn kanssa on nyt totta. Tavoitteet ovat juurikin päävalmentaja Karjalaisen luonnehdinnan mukaiset; Fiksut, tavoitteelliset ja maltilliset.

-On tosi hyvät fiilikset, että pääsee pelaamaan näin perinteiseen ja hienoon seuraan. MYPA:ssa pelaaminen on aina ollut haave pikkupojasta lähtien. Omat odotukseni ja tavoitteeni on päästä pelaavaan kokoonpanoon ja sitä kautta kehittyä itse pelaajana.