MIIKA KORPELA JA VEETI TUOMALA JATKAVAT MYPASSA

MIIKA KORPELA JA VEETI TUOMALA JATKAVAT MYPASSA

Maalivahti Miika Korpela ja laitapuolustaja Veeti Tuomala ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen MYPAn kanssa.

Raamikas maalivahti Miika Korpela pelasi huikean kauden Kolmosessa. Pelillisesti Korpela oli joukkueesta yksi suurimman kehitysharppauksen ottaja ja tuota kehitystä on hyvä lähteä jatkamaan sarjaporrasta ylempänä.

-Olen kiitollinen jatkosopimuksesta. Hyvän kauden jälkeen se kertoo valmennuksen uskovan kykyihini pelata kovempia pelejä ja uskon, että viime kauden hyvä kehitys saadaan jatkumaan ensi kaudelle sekä itseni että koko joukkueen osalta.

Kymmenen kertaa Kolmosessa kokoonpanossa mukana ollut laitapuolustaja Veeti Tuomala teki vakuuttavaa työtä aina tilaisuuden koittaessa. Tarvittaessa Tuomala pystyi pelaamaan myös hyökkäävämmässä roolissa. MYPAn vuoden juniorina kauden 2016 päätteeksi palkitulle Veetille nousu Kakkoseen on nuoren miehen kehityksen kannalta iso ja positiivinen asia.

-No ensinnäkin oli tosi hieno homma, että sain jatkosopimuksen tehtyä. Nyt täytyy tiedostaa se, että Kakkonen on ihan eri tasoa kuin Kolmonen ja töitä on tehtävä niin paljon, että saisi paikan vakiinnutettua avaukseen ensi kaudelle. Tottakai tiedostan sen, että ensi kaudella luultavasti lähdetään vielä haastajan roolista mitä pelipaikkaan tulee. Treenaaminen tulevaa kautta varten on jo aloitettu. Säilyminen sarjassa olisi tosi hieno homma ja siihen pyritään. Tulevan kauden kannalta toivon omalta osalta, että saisin ehjän kauden ilman loukkaantumisia ja reilusti kokemusta miesten Kakkosen tasosta. Ja olen tosiaan innoissani tulevasta kaudesta, koska tälle tasolle nousu meinaa sitä että kehitystä tapahtuu varmasti.