Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja!

Mika Pasasesta MyPan uusi päävalmentaja!

MyPa on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Mika Pasasen. Pasanen on toiminut edelliset seitsemän vuotta Mikkelin Palloilijoiden organisaatiossa erilaisissa tehtävissä. Edelliset kolme vuotta Pasanen toimi Mikkelin Palloilijoiden edustusjoukkueen valmentajana.

 

- Mika Pasanen teki vaikutuksen ammattimaisella otteella ja tavoitteellisella asenteella. Haimme valmentajaa, joka pystyy kehittämään nuorta joukkuetta sekä yksilöinä, että joukkueena. Näytti selvältä että MyPa ja Mika ovat paras vaihtoehto molemmin puolin. Sopimus on toistaiseksi voimassa ja tavoitteena on rakentaa vuosia kestävä yhteistyö. Todella hienoa saada Mika Myllykoskelle. - MyPan puheenjohtaja Risto Oksanen ilakoi.

 

Pasanen on innoissaan uudesta haasteestaan.

 

- Hieno juttu tulla valituksi MyPan uudeksi päävalmentajaksi. Seitsemän vuotta on vierähtänyt MP:n organisaatiossa Mikkelissä, joista edelliset kolme vuotta olin edustusjoukkueen mukana valmentajana. Nyt on todella hienoa päästä aloittamaan uudet haasteet Myllykoskella MyPan päävalmentajana.

 

Pasanen avaa syitä miksi juuri MyPa kiinnosti häntä.

- MyPan nousu Kakkoseen oli iso syy ja MyPa on perinteikäs seura jossa on loistavat olosuhteet. Etenkin Kakkosen tasolle aivan poikkeuksellisen hyvät pelata ja harjoitella. Näiden vuoksi päätös oli helppo tehdä.

 

Ennestään tuttuja pelaajia MyPan viime kauden rosterista ei ole.

- Henkilökohtaisesti en vielä tunne ketään, mutta tottakai nimeltä tiedän. Olen myös muutamia pelejä nähnyt menneeltä kaudelta. Potentiaalia joukkueessa on, kunhan saadaan joukkueen runko jatkamaan myös tulevalle kaudelle. Todella positiivinen ja luottavainen fiilis, että saadaan hyvä kausi.

 

Pasanen avasi hieman minkälaista peliä haluaa joukkueen pelaavan.

- Ensin pitää tutustua paremmin pelaajiin ja katsoa minkälaisia pelaajia meillä on. Haluan kuitenkin että puolustussuuntaan ollaan tietyllä tavalla aggressiivisia ja erittäin kollektiivisia. Hyökkäyssuuntaan varioidaan erittäin paljon. Tottakai ottelusuunnitelmat vaikuttaa pelitapaan aika paljon.

 

Ensi kauden tavoitteet ovat selkeät.

- Kyllä me lähdetään jokaista peliä voittamaan ja isona tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia eteenpäin. Ihan ensiksi on kuitenkin tärkeää tutustua kunnolla pelaajiin.

 

Lopuksi Pasanen lähettää terveisiä faneille.

- Tervetuloa ensi kaudella kannustamaan joukkuetta. Me aloitetaan harjoittelu joulukuun alussa ja tehdään töitä että ollaan valmiita kun sarja käynnistyy. Tiedän että Myllykoskella on loistavat fanit ja toivotaan, että joukkue saa tukea sitä kautta.

 

Pasanen aloittaa työnsä päävalmentajana 1.12.2023.

 

Tervetuloa MyPaan, Mika Pasanen!