MiPK MyPan vieraaksi KSOY stadionille

MiPK MyPan vieraaksi KSOY stadionille

Kuva: Mia Kujala

MyPan osalta Kolmosta pelataan seuraavaksi kotoisella KSOY stadionilla lauantaina 6.8. kun vastustajaksi saapuu Mikkelin Pallokissat. Ottelu vihelletään käyntiin klo 15.00.

MyPa lähtee kotiotteluunsa sarjataulukon sijalta kaksi. HaPK pitää nyt sarjan kärkipaikkaa tasapisteissä MyPan kanssa, mutta paremman maalieron turvin. Lisäksi haminalaisilla on kolme ottelua vähemmän pelattuna.

MyPa sai viimeisimmästä ottelusta Ristiinasta mukaansa tasapelipisteen. Tuloksellisesti viimeisin vierasreissu ei mennyt suunnitelmien mukaan ja kaiken lisäksi joukkueen tehokkain maalintekijä Väinö Hietala hankki kahden keltaisen kortin myötä pelikiellon lauantain kotiotteluun.

Vastustajaksi saapuva Mikkelin Pallokissat on tuttu vastustaja jo viime kaudelta Kakkosesta. Mikkelin Urheilupuistossa MyPa koki viime kaudella kovan selkäsaunan kun MiPK latoi taululle tylyt lukemat 5-1. KSOY stadionilla päädyttiin 2-2 tasapeliin. Tällä kaudella joukkueet kohtasivat toukokuussa Hänninkentän tekonurmella ja tässä kohtaamisessa MyPa oli vahvempi lukemin 0-2. Maalintekijöinä kunnostautuivat Hietala sekä Leevi Perkiö.

Mikkeliläisten viimeisin ottelu meni MyPaa paremmin, sillä MiPK kaatoi kotikentällään IPS:n tyylipuhtain lukemin 4-0. Sarjataulukossa mikkeliläiset ovat sijalla seitsemän ja he ovat keräneet 19 pistettä. Joukkueen tehokkain maalintekijä on joukkueen valmennusvastuutakin kantava Lucas Dos Santos, joka on tehtaillut tällä kaudella yhdeksän osumaa.

Hietalan ollessa poissa MyPasta seuraavaksi tehokkain on Sasu Hernesniemi kuudella osumallaan. Kolme ottelua tähän mennessä MyPan paidassa pelannut Elias Oijusluoma on ollut tarkkailemisen arvoisessa vireessä, sillä vielä tuoreeksi vahvistukseksi tituleerattava pelimies on osunut maalipuiden väliin neljä kertaa.

Liput MyPan ja MiPK:n väliseen kamppailuun voit ostaa ennakkoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/mypajuniorit tai ST1 Myllykoski sekä portilta hintaan 10 euroa.