MYPA - Atlantis FC siirtyy myös eteenpäin koronatoimenpiteiden vuoksi

MYPA - Atlantis FC siirtyy myös eteenpäin koronatoimenpiteiden vuoksi

Atlantiksen joukkueeseen liittyvien koronatoimenpiteiden vuoksi myös ensi lauantain 17.7. MYPA - Atlantis FC ottelu joudutaan siirtämään eteenpäin. Uusi ottelupäivä ilmoitetaan myöhemmin. MYPAn ottelut jatkuvat näin ollen ensi tiistaina 20.7. klo 18.30 kotiottelulla Kakkosen A-lohkossa toisena olevaa Järvenpään Palloseuraa vastaan.

 

Viime viikkojen koronatoimenpiteiden seurauksena MYPA on tällä hetkellä sekä kilpailullisesti että taloudellisesti haastavassa tilanteessa. Otteluihin tulee siirtojen seurauksena yli neljän viikon tauko ja ensi viikon tiistaina 20.7. JäPS:iä vastaan nähdään miten tämä mahdollisesti on vaikuttanut joukkueen pelituntumaan ja iskukykyyn.

 

"Myös taloudellisesta näkökulmasta tilanne ei ole missään nimessä optimaalinen, sillä olemme koko kauden 2021 aikana voineet pelata vasta yhden ottelun ilman yleisörajoituksia. MYPAn talous tukeutuu Kakkosen joukkueista todennäköisesti kaikkein vahvimmin kotiottelujen tuottoihin, ja pelisiirtojen vuoksi kesäpelien tuotot Vallikatsomon myynteineen eivät tänä kesänä tule toteutumaan budjetoidusti ja seuran taloudellinen tilanne näyttääkin tässä ajanhetkessä ennakoitua haastavammalta. Toivottavasti MYPAn osalta ottelusiirrot ovat nyt tämän kauden osalta tässä, ja jokainen MYPA yhteisön jäsen lähtee mukaan tukemaan seuraa tulemalla sankoin joukoin tuleviin kotiotteluihin Saviniemen katsomoihin. Toinen loistava tapa tukea seuraa on suunnata MYPAn verkkokauppaan www.mypashop.fi ja hankkia kannattajatuotteita", kommentoi MYPAn puheenjohtaja Heikki Pulkkinen seuran tilannetta.