MyPa hakee avainpelaajaa kumppanimyyntiin

MyPa hakee avainpelaajaa kumppanimyyntiin

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

MyPa on perinteinen jalkapalloseura, joka tarjoaa onnistumisen elämyksiä ja osallistumismahdollisuuksia kaikille yhteisönsä jäsenille. Olemme yksi alueemme merkityksellisimpiä yhteisöjä. MyPa pohjaa urheilullisen menestyksen alueensa junioritoimintaan, mitä teemme yhdessä KJP:n kanssa. Parasta mahdollista menestystä tavoitellaan aina, mutta ei koskaan seuran tulevaisuutta riskeeraten. Katso lisää: www.mypa.fi

Nykyisen myyntipäällikön Mathias Grönmanin jatkaessa muihin tehtäviin kaipaamme myyntiimme uutta avainpelaajaa.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässäsi pääset rakentamaan MyPan kumppaniyhteisöä yhdessä seuran hallituksen kanssa. Työsi keskiössä on kumppanikokonaisuuksien asiakaskohtainen rakentaminen ja tarjoaminen alueen yrityksille.

Itsenäisessä ja vaihtelevassa työssäsi apunasi toimii myynti- ja viestintäryhmä sekä seuran hallitus. Seuran vahva talous voi avata mahdollisuuksia myös toiminnanjohtajan tehtäviin.

Osaamisesi

Voit olla myyntityön kokenut kettu tai myynninnälkäinen vasta-alkaja. Tärkeintä on asenne, jossa haluat luoda kestäviä asiakassuhteita ja tehdä kauppaa.

Sinulta toivomme:

  • paikallisen yrityselämän tuntemusta
  • sponsoroinnin ymmärrystä
  • ideointikykyä ja luovien ratkaisujen aikaansaamista
  • asiakasnäkökulman ymmärtämistä
  • halua oppia ja kehittyä

Mitä tarjoamme

Pääset työskentelemään yhdessä alueen arvostetuimmista seuroista. Tehtävää voidaan hoitaa joustavasti etänä. Motivoiva tulospalkkaus osa-aikaisesta työstä mahdollistaa kunnollisen korvauksen panoksestasi.

Toivomme, että pääset liittymään mukaan tiimiimme mahdollisimman pian.

Hyppää mukaan

Joko kiinnostuit? Hae meille mieluusti heti, koska käsittelemme hakemuksia heti niiden saapumisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Risto Oksanen, risto.oksanen@mypa.fi, puh 0400-656482