MYPA HAKEMAAN REVANSSIA JÄRVENPÄÄSTÄ

MYPA HAKEMAAN REVANSSIA JÄRVENPÄÄSTÄ

MYPA matkaa seuraavaksi vierasotteluun Järvenpäähän jonka Keskuskentällä se kohtaa lauantaina JäPS:n. Ottelu alkaa klo 17.00!

MYPA lähtee Järvenpäähän sarjataulukon sijalta viisi vain kolmen pisteen päässä sarjan kärkijoukkueista PEPO:sta ja Gnistanista. Se loi asetelmansa aiheuttamalla sarjaykkösenä edelleen jatkavalle PEPO:lle sen kauden ensimmäisen tappion viime lauantaisella voitollaan Saviniemessä. Vaikka voitto luonnollisesti lämmitti, päävalmentaja Jukka Karjalainen suhtautui tilanteeseen kuitenkin totutun maltillisesti.

-On hienoa voittaa sarjakärki ja vielä kotipelissä. Yhdeksän peliä on vielä jäljellä ja pitkä sarja on vielä edessä. Se että voittaa sarjakärjen ei takaa pisteitä seuraavasta pelistä. Tietysti tämmöiset voitot tuovat varsinkin näin nuorelle joukkueelle lisää itseluottamusta, draivia ja flowta. Toivottavasti sitä pystytään hyödyntämään seuraavassa pelissä.

MYPAn kannalta PEPO:n kaataminen toi tilastoihin uuden ratkaisijan kun Kaan Kovanen teki kaksi maalia. Armeijan jäljiltä vielä huippukuntoaan etsivä taitava pelaaja väläytteli parasta osaamistaan ja kauden alla kannattajien keskuudessa yhden odotetuimman sopimusepelaajan onnistumiset olivat varmasti kotiyleisön mieleen.

Järvenpäähän MYPA lähtee hakemaan revanssia kun Saviniemessä nähdyn yhdeksän maalin ottelun JäPS vei nimiinsä 4-5. Kotijoukkueen maaleista tuolloin vastasivat Kaarel Usta, Tomi Räikkönen ja kahdesti osunut Jussi-Pekka Rämä.

JäPS on sarjataulukossa MYPAn takana kuudentena. Eroa on kaksi pistettä. Järvenpääläisten viimeisin ottelu NJS:ää vastaan vieraskentällä päättyi tasalukemiin 2-2. Joukkueen paras maalintekijä on kahdeksalla osumallaan Tuure Nummi joka pitää Jussi-Pekka Rämän takana A-lohkon maalipörssin kakkossijaa. Nummi osui maalipuiden väliin Rämän tapaan kahdesti joukkueiden viimeisessä kohtaamisessa.