MYPA HAKEMAAN RYHTILIIKETTÄ KOTIYLEISÖN ETEEN

MYPA HAKEMAAN RYHTILIIKETTÄ KOTIYLEISÖN ETEEN

MYPA jatkaa pisteiden metsästystä lauantaina 4.8 kotiottelulla FC Vaajakoskea vastaan. Ottelu Kymenlaakson Sähkö stadionilla starttaa klo 17.00!

Ryhtiliike, sitä MYPA lähtee hakemaan kotiyleisön eteen. Joukkueella on ollut viikko aikaa purkaa Järvenpäässä koettu murskatappio ja kotiyleisön tuki on tärkeässä asemassa kun MYPA taistelee tärkeistä sarjapisteistä. Sarjataulukossa MYPA on edelleen hyvissä asemissa sijalla kuusi. Eroa sarjakärkeen on nyt kuusi pistettä.

Kokoonpanoon suhteen lähtötilanne näyttää viikon takaista valoisammalta. Simo Majander, Esko Pesari ja Tomas Turunen ovat jälleen Jukka Karjalaisen käytettävissä ja tuovat huomattavasti lisää vaihtoehtoja kokoonpanoon. Varmuudella sivussa loukkaantumisten takia ovat Heikki Pulkkinen, Miika Korpela ja Veeti Tuomala. Arttu Huovila on armeijan palveluksessa.

MYPA ja FCV kohtasivat toukokuussa Vaajakoskella. MYPA nappasi tuosta ottelusta 1-2 vierasvoiton josta samalla alkoi myös viiden ottelun tappioton putki. Vaajakoskella MYPAn maaleista vastasivat Jussi-Pekka Rämä ja Tomi Räikkönen. FCV:stä maalinteossa onnistui Tomi Karsltedt.

Vastustajaksi Saviniemeen saapuva FC Vaajakoski on viiden pisteen päässä MYPAsta sijalla yhdeksän. Viimeisimmistä kolmesta ottelustaan se on voittanut MiPK:n, pelannut LPS:n kanssa tasan ja hävinnyt FC Viikingeille. Maaleja se on sarjassa tehnyt kaiken kaikkiaan 20 ja tehokkaimpina maalintekijöinä ovat neljä maalia tehtailleet Matias Kiesilä ja Topi Järvinen.

Mielenkiintoisen vastustajan FCV:stä tekee myös se, että se on päästänyt PEPO:n jälkeen toiseksi vähiten maaleja (13).