MYPA HAMUAA TAKAISIN PISTEKANTAAN

MYPA HAMUAA TAKAISIN PISTEKANTAAN

MYPA palaa otteluiden osalta juhannuksen vietosta Keravalla lauantaina 30.6 jossa kohdataan Pallokerho Keski-Uusimaa. Ottelu Kalevan urheilupuistossa alkaa klo 15.00.

Ennen juhannuksen viettoa MYPA kärsi kotiottelussa 1-4-tappion MP:lle. Rumista loppulukemista huolimatta joukkue kuitenkin näytti, että se halusi vallinneesta tilanteesta huolimatta pelata loppuun asti. Arttu Huovilan avausosuma Kakkosessa oli tästä oivallinen osoitus ja saattoi henkisellä puolella olla koko joukkueelle todella tärkeä juttu. Samalla MYPAn hyökkääjistö sai Jussi-Pekka Rämän ja Tomi Räikkösen ohella uuden nimen tehotilastoihin. Sitä voidaan pitää yhtenä tärkeänä palasena kun joukkue lähtee hakemaan paluuta pistekantaan.

Sairastuvan ovet alkavat MYPAn kannalta käydä positiivisempaan suuntaan. Loukkaantumisten takia varmoja poissaolijoita ovat ainoastaan Paavo Kujala ja Veeti Tuomala. Puolustaja Toni Lehtonen puolestaan pelaa loppukauden Kolmosessa Susien riveissä. Sairastuvan tyhjeneminen tietää hyvää myös kovalle kuormitukselle joutunutta keskikenttää ajatellen, kun koko alkukauden sivussa ollut Samuel Lindeman tuo lisää vaihtoehtoja Jukka Karjalaisen käyttöön.

PKKU on neljä pistettä MYPAn perässä sijalla 11. Saldona on kolme voittoa, yksi tasapeli ja kuusi tappiota. Kahdesta viimeisestä pelistään PKKU on napannut täydet kuusi pistettä voittamalla LPS:n ja NJS:n vieraskentällä. Kaksi neljän maalin miestä Robbie Azodo ja Hedi Khayat miehittävät joukkueen sisäisen maalipörssin kärkeä. Kaikkiaan maaleja on syntynyt 11 ja omaan päähän on mennyt 16.

PKKU:n valmennuksesta vastaa pelaajaurallaan mm. FC Jazzia, HJK:ta, Honkaa ja KuPS:a edustanut Rami "Rambo" Hakanpää.