MYPA ja KäPa kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisällä

MYPA ja KäPa kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisällä

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

MYPA kohtaa lyhyen ajan sisään toistamiseen Käpylän Pallon keskiviikkona 11.8. klo 18.30 alkaen. Ensimmäinen kohtaaminen lauantaina 7.8. päättyi MYPAn vierasvoittoon lukemin 2-3.

MYPA on hieman parannellut asemiaan Kakkosen A-lohkon sarjataulukossa ja sitä helpotti lauantainen vierasvoitto KäPasta, joka tulee hakemaan KSOY stadionille nopeaa revanssia kouvolalaisista. Niin kuin aina, myös voitetuista peleistä voi jäädä jotain opittavaa ja päävalmentaja Marko Honkanen avaakin missä hänen joukkueensa on oltava huolellisempia nuorta ja taitavaa vastustajaa vastaan.

-KäPa on tosi taitava lyhytsyöttöpeliä harrastava joukkue. Meidän on saatava prässiä yhtenäisemmäksi ylhäältä, se oli liian hajanainen viime pelissä. Toinen mitä pitää katsoa on puolustuslinjan korkeus joka oli liian korkealla.

Tyytyväisyyttä Honkanen huokui joukkueensa hyökkäyspeliin ja taistelutahtoon edelliseen kohtaamiseen peilaten. Hyökkäyspelin onnistumisista puhuttaessa sanoille löydetään jo katetta kun katsellaan esimerkiksi Jussi-Pekka Rämän ja Tommi Roposen tehokkuutta viime otteluissa. Rämä on nyt heilutellut maaliverkkoja viidesti ja Roponen neljä kertaa. Myös Väinö Hietalan avausmaali viime lauantaina availi toivottavasti lisää lukkoja hyökkäyspäässä.

-Se että päästiin hyvin maalipaikoille edellisessä KäPa-pelissä oli iso plussa. Meillä oli enemmän maalintekopaikkoja kuin kotijoukkueella. Hirveällä taistelulla saatiin pisteet, niin siitä me tulemme jatkamaan. Taistelutahto pitää pystyä joukkueessa säilyttämään keskiviikkona, niin uskon että sillä voitto irtoaa.

Kokoonpanossa on jonkin verran rikkonaisuutta keskiviikkoa silmällä pitäen, sillä loukkaantumiset, armeija ja henkilökohtaiset syyt verottavat kokoonpanoa. Valtteri Kangasniemi, Tomi Räikkönen, Niklas Rautomäki, Ahmed Said Ahmed, Leevi Perkiö ja Jussi Lanu ovat varmuudella poissa kokoonpanosta.

Keskiviikon vastustaja Käpylän Pallo saapuu KSOY stadionille pitämällä hallussaan A-lohkon nelospaikkaa. Ennen MYPAlle kärsittyä tappiota kaakon kulmallakin tutun valmentajan Ossi Virran miehistöllä oli alla kolmen voitetun pelin putki. Joukkueesta tehokkaimmin maalipuiden väliin on osunut Brian Mansaray kuudella osumallaan ja MYPAn verkkoa lauantaina kahdesti heiluttanut Karim Jmaali nosti maalimääränsä neljään osumaan. Kaiken kaikkiaan joukkue on tehtaillut 18 osumaa ja omiin on mennyt 12.

Keskiviikon 11.8. MYPA-KäPa ottelussa otteluisäntänä Paperiliitto. Paperiliiton jäsenkortilla liput portilta 10 €

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi