MYPA ja KPV kohtaavat huomenna Kokkolassa

MYPA ja KPV kohtaavat huomenna Kokkolassa

Kuva: Rauni Pakkala
 

 

MYPA matkustaan huomenna 16.9. Kokkolaan KPV:n vieraaksi. Ottelu pelataan Kokkolan keskuskentällä kello 17.00. Huomenna tulee tasan kaksi viikkoa täyteen joukkueiden edellisestä kohtaamisesta. Silloin KPV tasoitti lisäajalla pelin 1-1.

 

-Edellinen peli oli hyvinkin tasainen. Pelaajille tämä on erikoinen tilanne, kun edellisestä pelistä on hyvin vähän aikaa. Jokaisella on varmasti muistissa, kuinka KPV pelaa, kommentoi Ilkka Mäkelä.

 

Kun kyseessä on arkipäivänä pelattava peli, se vaikuttaa paljon punapaitojen kokoonpanoon. Kolme pelaajista ovat töissä ja yksi kirjoituksissa. Näiden lisäksi Nathael Ishii ja Arjan Goljahanpoor ovat vielä loukkaantuneina. Tällä hetkellä huomisessa pelissä mukana olisi 13 kenttäpelaajaa. Onneksi Juuso Laitinen on taas pelikunnossa. Lauantaina pelattu peli saattaa tuntua vielä osalla jaloissa, joten vaihtojakin olisi hyvä tehdä. Näistä syistä iso avunpyyntö on tehty HIFK:n puolelle pääsisikö Manneh Foday pelaamaan huomiseen otteluun. Pienen ongelman tähänkin tekee logistiikka. MYPAn matka kohti Kokkolaa lähtee kello 8.30. ja Manneh täytyisi ennen sitä saada Myllykoskelle. 

 

KPV:n tavoite kauden alussa oli sarjanousu. Se alkaa olla hieman liian korkealla. He ovat pelanneet tasaisia pelejä, mutta tulosta ei ole tullut. KPV odottaa varmasti omaa mahtipeliään. Halu on kova näyttää kotikentällä, mistä joukkue on tehty.

 

-Ei meidän kauhuissaan tarvitse olla. Hyvällä suorituksella meillä on mahdollisuus voittoon, kommentoi Ilkka Mäkelä.

 

KPV-MYPA 16.9.2020 KLO 17.00 

Kokkolan keskuskenttä

 

Ottelun näyttää Elisa Viihde