MYPA JA SUDET KOHTAAVAT TOISTAMISEEN LAUANTAINA

MYPA JA SUDET KOHTAAVAT TOISTAMISEEN LAUANTAINA

MYPAn harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 14.4. Luvassa on jälleen derbypeli, sillä vastustajaksi Kymenlaakson sähkö stadionille saapuu Kouvolan Sudet. Ottelu alkaa klo 16.00!

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran helmikuussa Lehtomäen tekonurmella. Tuolloin päädyttiin tasapeliin lukemin 1-1. MYPAn maalista vastasi Jussi-Pekka Rämä kun Susilta puolestaan verkkoa heilutti Joona Martikainen.

MYPAlle ottelu on viikon sisään toinen. Viime lauantaina se kohtasi Ykköseen valmistautuvan KTP:n joka haki Saviniemestä voiton lukemin 0-3. Kaakon derby jätti varmasti harjoituskentälle tehtävää, mutta ajoittain Jukka Karjalaisen miehistö pystyi myös luomaan painetta KTP:n päätyyn, joten hyviäkin asioita voidaan edellisestä ottelusta ottaa mukaan tulevaan koitokseen.

Tähän mennessä pelatuista harjoitusotteluista MYPA on voittanut yhden, kahdesti on päädytty tasapeliin ja tappioita on kaksi. Maaleja on tehtailtu kymmenen ja omiin mennyt seitsemän. Tehokkaimmin joukkueesta maaliverkkoja on heiluttanut MYPA:aan täksi kaudeksi Susista saapunut Rico Ryöpäs. Maaleja on kasassa kolme.

Kokoonpanon suhteen tiedossa on vain pitkäaikaistoipilas Veeti Tuomalan poissaolo.

Sudet ovat MYPAn tapaan pelanneet tuloksellisesti vaihtelevia otteluita. Kakkosen joukkueista se on kohdannut MiPK:n kahdesti ja JIPPO:n kertaalleen. Mikkeliläisiä vastaan ensimmäisessä harjoitusottelussa se venyi tasapeliin, mutta toisessa mikkeliläiset olivat parempia lukemin 4-0. JIPPO kaatoi Sudet Lehtomäessä 1-3. Osoituksia tehokkuudestaan Sudet kuitenkin näytti porvoolaista Futuraa vastaan takoen taululle lukemat 5-2.