MYPA JA SUDET MITTAAVAT TOISENSA HARJOITUSOTTELUSSA

MYPA JA SUDET MITTAAVAT TOISENSA HARJOITUSOTTELUSSA

Lauantaina Lehtomäen tekonurmella pelataan paikallisottelu kun Kakkoseen valmistautuva MYPA ja Kolmosessa alkavalla kaudella pelaava Sudet ottavat mittaa toisistaan. Ottelu alkaa aikaisemmista tiedoista poiketen klo 11.00.

Ottelu on MYPAlle talvikauden toinen. Ensimmäisessä harjoitusottelussaan (14.1) se kaatoi Uudenmaan piirin Nelosen joukkueen VJS Old Starsin lukemin 1-7. Tuon ottelun tehomiehinä häärivät Samuel Arponen sekä Rico Ryöpäs. Molemmat osuivat maalipuiden väliin kahdesti. Esko Pesari, Arttu Huovila ja Paavo Kujala vastasivat kolmesta muusta osumasta.

Vantaalla MYPA kärsi poissaoloista. Tilanne on kuitenkin paranemaan päin, mutta lopullinen kokoonpano pystytään päättämään vasta pelipäivän aamuna joukkuetta vaivaavan pienoisen flunssaisuuden takia. Varmuudella poissa on loukkaantunut puolustaja Veeti Tuomala. Testipelaajia mukana on kaksi. Antti Koirikivi ja Leeviö Perkiö vahvistavat MYPAn rivejä.

Paikallisvastustajien riveissä nähdään puolin ja toisin tuttuja kasvoja. MYPAsta Simo Majanderin, Rico Ryöpäksen, Jari Hasselin, Oskari Nurmisen ja Esko Pesarin seura oli vielä viime kaudella Sudet. Susien joukkueesta Niko Roitto, Eevert Hellsten ja Ville Rautakorpi edustivat viime kaudella menestyksekkäästi MYPAn joukkuetta. Lisäksi Susien valmennusosastolta löytyvät mypalaisittain tutut nimet Toni Lindberg ja Juha Kaijanmäki.