MyPa ja Team Sportia Kouvola yhteistyöhön

MyPa ja Team Sportia Kouvola yhteistyöhön

MyPa ja Team Sportia Kouvola ovat aloittaneet yhteistyön.

”Olemme Kouvolassa verrattain uusi urheiluliike ja meille asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Yhteistyö MyPan kaltaisen, uutta tulemista tekevän, organisaation kanssa tuntui luontevalta, koska haluamme olla mukana tukemassa MyPan nousua ylöspäin. Haluamme tukea erityisesti paikallisia urheiluseuroja ja MyPan vahva brändiarvo suomalaisessa urheilukentässä tuo meille myös elintärkeää näkyvyyttä.” – toteaa Tino Hovi Team Sport Kouvolasta.

”On hienoa saada Team Sportia Kouvola mukaan MyPan kumppaniverkostoon. Uskon että yhteistyöstä hyötyvät molempien osapuolten lisäksi myös MyPan tiivis yhteisö.” – ilakoi MyPan Risto Oksanen.

Team Sportia Kouvola sijaitsee osoitteessa Tommolankatu 5, joka tunnetaan myös vanhan Citymarketin tiloina, jonne on juuri avattu uusi sekä laajempi myymälä. Liikkeen valikoimaan kuuluu tällä hetkellä ulkoilu- ja treenivaatteet sekä -jalkineet, huipputason vaellus- ja retkeilytarvikkeet sekä ammattilaistason jääkiekkovarusteet. Yhteistyö MyPan kanssa on avaus jalkapallon suuntaan, jota ollaan tuomassa mukaan tuotevalikoimaan.