MyPa ja Turva aloittavat yhteistyön: ”Yhdessä saavutamme enemmän”

MyPa ja Turva aloittavat yhteistyön: ”Yhdessä saavutamme enemmän”

Myllykosken Pallo ja vakuutusyhtiö Turva ovat solmineet jatkuvan sponsorisopimuksen. Molempien sydän sykkii urheilulle, joten yhteistyön aloittaminen oli luontevaa.

" Turva halusi lähteä tukemaan MyPaa, koska MyPalla on vahva brändi Kymenlaakson alueella. Paikallisten seurojen toiminnan jatkuvuus on mielestämme myös todella tärkeää,
sanoo Turvan edustaja Topi Merinen.
 
- MyPassa on upeaa se, että joukkue on kasattu paikallisista nuorista pelaajista. MyPan pitkä historia takaa meille vankan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, jatkaa Turvan toinen
edustaja Joonas Korpela.
 
Merinen ja Korpela odottavat innolla MyPan nousutaistelua takaisin kakkosdivisioonaan. He lupaavat olla itsekin ahkerasti lehtereillä kannustamassa: " Turvaa ja MyPaa yhdistää se, miten pieni ja pippurinen yhteisö saa aikaan loistotuloksia, kunhan vain puhalletaan tiiviisti yhteen hiileen" , Korpela jatkaa.Yhteistyö Turvan kanssa merkitsee MyPalle paljon: " On hienoa saada Turva mukaan MyPan yhteisöön lisäämään niin pelaajien kuin yhteisömme jäsenten vakuutusturvaa. Olemme rakentamassa pitkäjänteistä yhteistyötä, jolloin yhdessä voimme saavuttaa enemmän" , toteaa MyPan puheenjohtaja Risto Oksanen.
 
Turva on kotimainen ja asiakkaidensa omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. Turvasta saat alan parasta palvelua ja vakuutat elämäsi rakkaimmat asiat helposti ja yksinkertaisesti.
 
Tutustu lisää: www.turva.fi