MYPA jäi EIF:n jyrän alle Tammisaaressa

MYPA jäi EIF:n jyrän alle Tammisaaressa

MYPA meni johtoon Tammisaaren keskuskentällä, mutta kärsi lopulta murskaavan 2-7 (1-3)-tappion EIF:lle.

EIF loi ottelun ensimmäisen maalipaikan nousemalla oikealta seitsemännellä minuutilla. Daisuke Uemura laukoi keskeltä, mutta kuti epäonnistui ja MYPA pääsi purkamaan.

 

MYPA siirtyi johtoon 17. minuutilla. Jussi-Pekka Rämä lähti prässäämään maalivahti Mehdi El Moutacimiä ja varasti tältä pallon 16-rajan tuntumassa oikealla. Oiva syöttö löysi Samuel Lindemanin, joka laukoi varmasti kauden toisen maalinsa.

 

Kotijoukkue tasoitti 35. minuutilla. Zacharias Ekström nousi vasemmalta ja syötti päätyviivan tietämiltä takaviistoon. Marc Anderson painoi pallon varmasti ensimmäisellä kosketuksella MYPA:n maalin verkkoon. 

 

EIF siirtyi pian 2-1-johtoon. Ekström oli jälleen pitelemätön vasemmalta ja laukoi. Miika Korpela torjui, mutta Daniel Rantanen upotti jatkopallon. MYPA loi 41. minuutilla lupaavan hyökkäyksen, mutta Rony Huhtalan syöttö ei löytänyt kunnolla omia EIF:n maalin edestä.

 

EIF pääsi niittaamaan 3-1-johtolukemat vielä ennen taukoa. Matias Lahti purjehti luvattoman vapaasti läpi MYPA:n puolustuksen keskeltä ja laukoi maalin.

 

MYPA tuli toiseen puoliaikaan vahvasti ja pääsi laukomaan lähietäisyydeltä. Nuutti Laaksonen antoi seuranneen kulman, jonka jälkitilanteesta MYPA sai pallon aina tolppaan asti. Maalinteossa onnistui kuitenkin EIF. Rantanen laukoi kaukaa ja Korpela torjui, mutta pallo karkasi hänen käsistään ja painui verkkoon.

 

Niko Ikävalko laukoi noin 20 metristä vajaan tunnin kohdalla, mutta  El Moutacimillä ei ollut vaikeuksia torjua keskelle suuntautunutta laukausta. Rantanen vaihtoi puolta 62. minuutilla ja löysi Ekströmin. Kapteenin laukaus taka-alakulmaan oli laadukas ja lukemiksi kirjattiin jo 5-1-kotijohto.

 

EIF jatkoi maalitehtailuaan kymmenen minuuttia myöhemmin. Antti Ulmanen laukoi noin kuudesta metristä Rantasen syötöstä. Rantanen täydensi hattutemppunsa vain kolme minuuttia myöhemmin. 

 

MYPA kavensi varsin tyylikkään kuvion päätteeksi. Ikävalko syötti keskelle Rämälle, joka löysi boksiin juoksevan Niklas Rautomäen. Hän laukoi 2-7-lukemat 81. minuutilla.

 

MYPA pelaa seuraavankin ottelunsa vieraissa. MuSa-MYPA lauantaina 25.5. klo 17.

 

7-2

(3-1)

0 - 1 Samuel Lindeman 18’

1 - 1 Marc Kouadjo 35’

 

2 - 1 Daniel Rantanen 38’

 

3 - 1 Matias Lahti 44’

 

4 - 1 Daniel Rantanen 53’

 

5 - 1 Zacharias Ekström 62’

 

6 - 1 Antti Ulmanen 72’

 

7 - 1 Daniel Rantanen 75’

 

7 - 2 Niklas Rautomäki 81’

 

MYPA

Avauskokoonpano:

12 Miika Korpela 

4 Johannes Kytilä 

5 Oskari Pasanen 

6 Samuel Lindeman 
 
8 Rony Huhtala 
 
10 Tomi Räikkönen (-45)
 
13 Olli Kähkönen
 
16 Jussi-Pekka Rämä
 
22 Kaarel Usta (-45)
 
23 Nuutti Laaksonen 
 
31 Joakim Lindberg (-73) (var. 23'')
 
Vaihdossa:
 
1 Tomas Turunen 
 
3 Leevi Perkiö  (+45)
 
7 Rico Ryöpäs 
 
9 Niko Ikävalko (+45)
 
15 Niklas Rautomäki (+73)
 
17 Jari Hassel 
 
26 Joona Raatikainen 
 

EIF