MYPA jatkaa pistejahtia Mikkelissä

MYPA jatkaa pistejahtia Mikkelissä

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

Kahdessa Kakkosen ensimmäisessä ottelussa pettymään joutunut MYPA pyrkii avaamaan pistetilinsä Mikkelissä Pallo-Kissojen vieraana. Ottelu pelataan Mikkelin Urheilupuistossa klo 14.00 alkaen.

Ozeias Gracianon valmentama MiPK on aloittanut kautensa voitolla ja tappiolla. Ruma 6-0 selkäsauna KuFulta ei varmasti ollut toivottu kauden avaus, mutta PKKU:ta vastaan joukkue otti 2-0 voiton Tuomo Sariolan ja Peetu Kermisen osumilla.

Talvella Kissat vierailivat myös Myllykoskella, jolloin MYPA oli vahvempi osumin 3-1. Tuolla kertaa MYPAlta maalinteossa kunnostautuivat Jussi-Pekka Rämä, Jussi Lanu ja Khalid Kaddouri.

Jos on kotijoukkueen kausi ollut kaksijakoinen, niin MYPAlla taas molemmat ottelut ovat tuottaneet pettymyksen. Erityisesti puolustuspelaaminen on tuottanut päänvaivaa ja jo Reipas-tappion jälkeen päävalmentaja ”Mano” Honkanen nostikin tämän esiin. MYPA on kärsinyt oikeastaan koko kauden pitkästä poissaololistasta ja tästäkin ottelusta puuttuu armeijan palveluksessa olevat Leevi Perkiö, Kasperi Kinnunen ja Niklas Rautomäki. Jussi Lanu ei niin ikään ole joukkueen käytettävissä ja Somalian maajoukkueleirillä oleva Ahmed Said Ahmed puuttuu kokoonpanosta. Positiivisia uutisiakin toki kantautuu sillä Olli Kähkönen ja palannut täyteen pelikuntoon. Lisäksi pelikieltonsa kärsinyt Jussi-Pekka Rämä ja kapteeni Joakim Lindberg ovat joukkueen käytettävissä.

-Mikkelissä tullaan satsaamaan vahvasti hyökkäyspeliin. Olemme yrittäneet saada sitä harjoituksissa monipuolisemmaksi ja uskonkin, että hyökkäyspäässä on meidän vahvuutemme. Edellisessä pelissä Lahdessa puolustuslinja nostettiin liian ylös ja siitä päästiin juoksemaan keskeltä läpi. Nyt pyritään saamaan linjoja selkeästi alemmas. Ei meidän puolustuslinjan läpi voida juosta keskeltä. Hyökkäyksissä meidän pitää päästä nopeilla syötöillä MiPK:n keskialueen ohi ja sitä kautta saada palloja hyökkääjillemme, päävalmentaja Honkanen ruoti joukkueensa lähtökohtia lauantain koitokseen.

 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: creaturead.fi