MYPA JUNIORIT KARTOITTAA MAHDOLLISUUTTA HARRASTEJOUKKUEEN PERUSTAMISEEN

MYPA JUNIORIT KARTOITTAA MAHDOLLISUUTTA HARRASTEJOUKKUEEN PERUSTAMISEEN

MYPA Junioreiden junioritoiminta liikuttaa tällä hetkellä noin 250 junioripelaajaa. Juniorijoukkueita seurassa on 6-vuotiaista aina 13-vuotiaihin saakka, jonka jälkeen pelaajat siirtyvät määritellyn pelaajapolun mukaisesti KJP:n organisaatioon.

Nyt MYPA Juniorit kartoittaa mahdollisuutta harrastejoukkueen perustamiseen 2000–2002 syntyneille pelaajille. Harrastejalkapallotoiminnan tarkoitus on täydentää olemassa olevaa toimintaa pelaajille, jotka haluavat pelata jalkapalloa yhdistämällä sen johonkin muuhun aktiviteettiin.

Harrastejalkapalloon osallistuvilla on korkeintaan 2 tapahtumaa viikossa. Talvikaudella harjoittelu tapahtuu pääosin liikuntasalissa ja kesällä jalkapallokentällä. Joukkueen on tarkoitus osallistua kesällä sarjaan tai pelata harjoituspelejä ja käydä parissa turnauksessa.

- Tämä aloite on lähtenyt muutamalta pelaajalta ja heidän vanhemmiltaan. Kaikki eivät halua panostaa jalkapalloon täysillä ja osallistua 5-8 tapahtumaan viikossa. On paljon pelaajia, jotka haluavat pelata jalkapalloa kavereidensa kanssa, mutta ehkäpä vain kerran tai kaksi viikossa. MYPA Junioreiden pyrkimyksenä on tarjota kaikille lapsille jalkapallotoimintaa jokaisen oman motivaation ja tavoitteiden mukaan ja sillä tavoin pitää heidät lajin parissa, MYPA Junioreiden valmennuspäällikkö Jukka Karjalainen kertoo.

Harrastejalkapallotoiminta on avoin kaikille 2000–2002 syntyneille tytöille ja pojille.
- Ei ole väliä onko pelannut ennen jalkapalloa. Ehkäpä joku jääkiekkoilija tai jonkin muun lajin pelaaja on aina halunnut pelailla jalkapalloa kesäisin panostamatta siihen. Ja tietenkin kaikki ovat tervetulleita, sillä tämä kutsu ei ole ainoastaan MYPA-junioreille. Toivottavasti saamme tarpeeksi porukkaa mukaan, jotta joukkue voidaan perustaa. Mikäli joukkue päättää osallistua johonkin sarjaan, niin sen verran siihen toimintaa tulisi pystyä sitoutumaan että pelit saadaan vietyä läpi kunnialla, Karjalainen lisää.

MYPA Juniorit kartoittavat kiinnostusta toimintaan ja ottaa ilmoittautumisia vastaan lokakuun puoleen väliin saakka. Ilmoittautumisten perusteella tehdään ratkaisu onko joukkueen perustamiseen edellytyksiä. Mikäli sinulla olisi kiinnostusta pelailla jalkapalloa harrastemielessä, niin ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia alla olevaan yhteystietoon 15.10.2015 mennessä!
 

Jukka Karjalainen
Valmennuspäällikkö, MYPA Juniorit
jukka.karjalainen@mypa.fi