MyPa - KoPa otteluennakko ja katsojainfo

MyPa - KoPa otteluennakko ja katsojainfo

Kauden seuraava kotipeli on luvassa lauantaina 28.5., kun MyPa toivottaa tervetulleeksi Kotajärven Pallon KSOY Stadionille.

Nousukiidossa oleva MyPa hakee jo kauden kuudetta peräkkäistä voittoa sarjataulukossa yhdeksäntenä olevasta KoPasta. Viime viikon perjantaina MyPa haki 5–1 vierasvoiton STPS:stä Savonlinnassa.

Yksi MyPan avainpelaajia on hyökkääjä Väinö Hietala, joka on viidellä maalillaan joukkueen paras maalintekijä. Tämä oikeuttaa Hietalan maalipörssin viidelle sijalle. ” Omassa pelaamisessa on vielä parannettavaa, enkä ole vielä päässyt sille tasolle, mihin haluan ja olisi mahdollista päästä. Hyvä, että olen kuitenkin tehnyt maaleja ja joukkueena on revitty pisteitä. Niin oma kuin joukkueen pelaaminen on kauden mittaan ollut hyvä ja paranee”.

MyPa ja Kotajärven Pallo eivät ole kohdanneet aikaisemmin. Lemistä kotoisin oleva KoPa voitti viime kaudella Nelosen lohkonsa.

Katsojainfo

Pääsyliput ennakkoon lippu.fi ja St1 Myllykoski https://www.lippu.fi/event/mypa-kopa-kymenlaakson-saehkoe-stadion-15286898/ . Portilta: 10 €, lapset alle 16 v. veloituksetta. MyPan fanituotteet ovat myynnissä A1 katsomon kulmassa. Anniskelualue sijaitsee b-päätykatsomon yhteydessä.

MyPa – KoPa 28.5. klo 15.00.