MYPA lähtee parantelemaan vieraspelien pistesaldoaan

MYPA lähtee parantelemaan vieraspelien pistesaldoaan

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

MYPAn ottelut Kakkosessa jatkuvat seuraavaksi kahdella perättäisellä vierasottelulla. Ensimmäinen näistä pelataan perjantaina 3.9 Keravalla Kalevan Urheilupuistossa jossa kohdataan Pallokerho Keski-Uusimaa. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 18.30.

MYPA ja PKKU kohtasivat KSOY stadionilla heinäkuun lopulla ja silloin kotijoukkue otti voiton lukemin 5-2. MYPAn maalipörssin kärkeä miehittävät Tommi Roponen ja Jussi-Pekka Rämä osuivat molemmat kahteen otteeseen ja Joakim Joutjärvi kertaalleen.

PKKU-ottelu antoi alkusysäyksen MYPAn paremmalle tulokselliselle jaksolle, sillä heinäkuun lopun jälkeen joukkueen voittoja on tullut neljä, tappiosarakkeeseen on tullut vain kaksi merkintää ja kauden ensimmäinen tasapeli merkittiin viime kierroksella Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan KSOY stadionilla.

Vieraskentällä MYPAn vire on ollut kuitenkin heikompi, sillä pisteitä on kertynyt ainoastaan kolme voitosta Käpylän Palloa vastaan ja taistelussa Kakkosen sarjapaikasta tuota tilastoa pitäisi nyt pystyä korjaamaan.

Sarjataulukossa MYPAn ja PKKU:n välinen ero on viisi pistettä kouvolalaisten hyväksi. Viidestä viimeisestä ottelustaan Rami Hakanpään luotsaama Pallokerho on voittanut kaksi, hävinnyt kaksi ja pelannut kerran tasan. Sarjataulukossa se pitää tällä hetkellä perää kun MYPA on sijalla 9.

MYPAsta tehokkaimmin maalipuiden väliin ovat siis osuneet Jussi-Pekka Rämä ja Tommi Roponen joiden maalimäärä molempien osalta näyttää lukemaa kuusi. Etenkin Roposen onnistuminen on ilahduttanut MYPA-leirissä, onhan hyökkääjä tehnyt ison työn kuntouttaessaan itsensä pitkien loukkaantumisten jälkeen hyökkäyksen tehomieheksi Rämän ohella. Maalihanansa tämän kauden osalta avasi edellisessä ottelussa myös Niklas Rautomäki, joten sekin tekee onnistumisten rintamalla Marko Honkasen luotsaamalle mehistölle hyvää kun syksyn pimenevissä illoissa taistellaan tärkeistä sarjapisteistä.

Kotiotteluunsa valmistautuvan PKKU:n tehomiehenä on häärinyt Hugo Toivonen, joka on yltänyt samaan maalimäärään MYPAn Rämän ja Roposen kanssa. Toivonen teki yhden kauden osumistaan juuri KSOY stadionilla joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.


Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi