MYPA lauantaina Poriin MuSan vieraaksi

MYPA lauantaina Poriin MuSan vieraaksi

MYPA jatkaa kauden avauspisteiden metsästystä lauantaina Porissa. Ykkösen ottelu MuSaa vastaan käynnistyy klo 17 ja näkyy suorana Elisa Viihteeltä.

Sarjanousija MYPA:n alkukausi on ollut vaikea. Neljästä ottelusta ei ole vielä irronnut pisteitä ja maalierokin on viime viikonlopun jäljeltä tylyä luettavaa - 3-13. 

 

MYPA meni Samuel Lindemanin maalilla johtoon EIF:iä vastaan, mutta joutui palata kotiin 2-7-tappio niskassaan. Nyt alla on ehjä harjoitusviikko ja päävalmentaja Jukka Karjalaisen mukaan Tammisaaren vieraspeli on käsitelty.

 

- Kävimme peliä alkuviikosta läpi tarkasti, opimme paljon. Joukkue tiedostaa mitä tällä tasolla vaaditaan, että pystyy kamppailemaan pisteistä, Karjalainen toteaa.

 

- Olemme keskittyneet siihen millainen vastustaja on tulossa, mutta on selvää, että olemme käyneet läpi myös puolustuspelaamista. Olemme harjoitelleet sitä kentällä ja keskustelleet kentän ulkopuolella. Haluamme saada täysiä pistepotteja, joten myös hyökättävä on. Tasapainon löytäminen on nyt tärkeää.

 

Karjalaisen joukot ovat harjoitelleet viikon nurmella, sillä lauantaina on edessä kauden ensimmäinen nurmipeli. MuSa on yksi kauden kolmesta sarjanousijasta. Porilaiset ovat saalistaneet voiton, kaksi tasapeliä ja kärsinyt yhden tappion.

 

- MuSa on siinä mielessä samassa tilanteessa kuin me, että heillä on jokaisessa pelissä vain voitettavaa. He ovat erilaisin vastus, mitä olemme tähän mennessä sarjassa kohdanneet. Joukkue on fyysinen ja todella suoraviivinen. He myös tekevät sen erittäin hyvin ja ovat vaarallisia varsinkin kotikentällä. 

 

- Kokoonpanoomme tulee varmasti jotain muutoksia, mutta mitään loukkaantumisia tai pelikieltoja ei ole. 

 

MuSa - MYPA lauantaina 25.5. klo 17.00 Pori Stadionilla. Suorana myös Elisa Viihteeltä.