MYPA matkaa EIF:n vieraaksi

MYPA matkaa EIF:n vieraaksi

MYPA kohtaa lauantaina Ykkösessä EIF:n tämän kotipesässä Tammisaaren Keskuskentällä.
 
Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, sillä molemmat joukkueet ovat vielä ilman voittoa ja kolmen pisteen kaiho on kova kummassakin leirissä.
 
- On tosi mielenkiintoinen tilanne. Näkee meidän joukkueesta, että pisteitä halutaan. Motivaatio on korkealla ja se näkyy joka päivä treenissä. Tappiot ovat ruokkineet koko joukkuetta ja siksi voitonnälkää riittää. Tiedostetaan, että EIF on samassa tilanteessa ja alkukausi ei ole ollut siellä odotetunlainen. Heillä on laadukas joukkue ja hakevat avausvoittoa kotikentällä. EIF on tässä taas ennakkosuosikki ja se käy meille. Kaikki paineet on heillä ja toivottavasti me pystytään pelaamaan vähän vapautuneemmin, toteaa päävalmentaja Jukka Karjalainen.
 
EIF aloitti kautensa niukalla 1-2-kotitappiolla FF Jarolle, toisessa pelissään se nipisti Tammisaaressa pisteen TPS:lta 1-1-tasapelillä. Kolmannessa ottelussa EIF sai selkeäänsä Kotkassa KTP:lta maalein 3-1. MYPA:n leirissä vastustaja on scoutattu ja tiedetään mihin iskeä.
 
- Totta kai olen nähnyt jonkin verran, erittäin taitava joukkue. Paljon yksilöosaamista. Siellä löytyy heiltäkin heikkoudet ja pyritään niihin iskemään. 
 
MYPA:n kausi on edennyt tähän asti tappioiden tiellä. TPS anasti pisteet kauden avauksessa Myllykoskella maalein 1-0, Pietarsaaressa Jaro oli parempi maalein 3-0 ja tuoreimmassa kohtaamisessa AC Kajaani kävi varastamassa pisteet KSOY Stadionilta maalein 2-1. MYPA:n ongelmana ovat olleet otteluiden passiiviset alut.
 
- Ollaan keskusteltu joukkueen kanssa siitä, käytä läpi eri juttuja mistä se voisi johtua. Ollaan tultu siihen tulokseen, että se lähtee pelaajista itsestään ja millä tavalla ollaan valmiita peliin. Ollaan puhuttu paljon, toivon mukaan opittu, Karjalainen toteaa.
 
MYPA matkaa Tammisaareen iskukykyisellä joukkueella, mutta muutama mies on tippunut rivistä sitten AC Kajaani-ottelun.
 
- Joitain muutoksia viime pelistä tulee. Anttoni Huttunen on sairaana, Nurmisen Oskari sai eilen treenissä tälliä ja on pari viikkoa pois. Miika Korpela aloittaa tolppien välissä. 
 
EIF – MYPA lauantaina 18.5. klo 17.00 Tammisaaren Keskuskentällä.