MyPa matkustaa lauantaina Kotajärvelle

MyPa matkustaa lauantaina Kotajärvelle

Mikko Tuomi MyPa - STPS ottelussa KSOY Stadionilla 20.8. Mia Kujala

Mikko Tuomi MyPa - STPS ottelussa KSOY Stadionilla 20.8. Kuva: Mia Kujala.

MyPa lähtee KoPan vieraaksi hyvässä vireessä voitettuaan STPS:n viime viikon lauantaina KSOY Stadionilla 4-0. KoPa majailee tällä hetkellä sarjassa sijalla yhdeksän. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran alkukaudesta, kun MyPa voitti KoPan 4-0 kotiottelussa.

MyPa on vahvistunut kesän aikana pelaajasiirroille ja yksi uusista pelaajista on puolustaja Mikko Tuomi. 

FC Lahden kasvatti on pelannut aina Veikkausliigassa saakka. MyPaan tuomi siirtyi Lahden Reippaasta, jota hän edusti vuodesta 2017. “ Kuulin MyPasta hyvää valmentajalta ja pelikavereilta. Legendaarinen seura vetää aina puoleensa. Kukapa ei haluaisi pelata Mypassa? “.

Tuomi pelasi STPS:aa vastaan ensimmäisen ottelunsa MyPan paidassa ja onnistui heti maalinteossa. “ Edellinen peli oli ensimmäinen 90-minuuttinen reilu vuoteen. Pelituntumaan nähden olin tosi tyytyväinen suoritukseen. Seuraavassa pelissä pitäisi pystyä juoksemaan jo enemmän ja viemään peliä siltä osin monipuolisemmaksi. Nyt oli enemmän tuntuman hakua ja yksinkertaisissa asioissa pysymistä”.

Tuomi kuuluu joukkueen kokeneimpiin pelaajiin. Kauden ratkaisupelien ollessa käsillä Tuomi uskoo voivan auttaa joukkueen nuorempia pelaajia. “ Nuorille pelaajille pystyn varmasti antamaan pelillisiä oppeja rauhallisuudesta pallon kanssa ja keskittymisessä olennaiseen. Futis on isolta osin päänsisäistä tekemistä ja kun se on kunnossa pelikin rullaa”.

KoPa - MyPa 27.8. klo 15.00


MyPa järjestää kannattajamatkan Kotajärvelle yhdessä yhteistyökumppanin Anjalankosken Linjan kanssa. 

 

Aikataulu 

12.45 Anjalan Neste

12.50 Inkeroinen (torin pysäkki)

12.55 Keltakangas (Kenraalintie p)

13.00 Myllykoski (Vanha Viiala)

 

Paluumatka lähtee takaisin noin 15 minuuttia pelin jälkeen. Matkan hinta on 25€. Tilausmatka vaatii vähintään 20 lähtijää. KoPa - MyPa otteluun on vapaa pääsy.