MYPA palaa KSOY stadionille-vastustajaksi saapuu PEPO

MYPA palaa KSOY stadionille-vastustajaksi saapuu PEPO

MYPAn kauteen valmistavat harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 10.4 kun se kohtaa kotoisella KSOY stadionilla Lappeenrannan PEPO:n. Ottelu aloitetaan klo 13.00. Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä.

Aina hyvä kevään merkki on kun MYPA pääsee palaamaan omalle kotiareenalleen. Tuloksellisesti joukkue pääsee lähtemään seuraavaan harjoitusotteluun voitto taskussa, kun edellisessä harjoitusottelussa PeKa kaatui Arto Tolsa areenalla Väinö Hietalan loppuhetken voittomaalilla lukemin 2-3. Viimeinen treeniviikko on kuitenkin aiheuttanut omia haasteitaan, sillä loukkaantumiset, armeija ja työkuviot ovat verottaneet Marko Honkasen luotsaamaa miehistöä.

-Takana on aika risainen treeniviikko. Työkuviot ja armeija ovat haitanneet harjoittelua, joiden takia pelaajia on ollut poissa harjoituksista. Loukkaantumisten takia sivussa varmuudella ovat Olli Kähkönen, Sasu Hernesniemi ja Arttu Jormakka. PeKa-pelissä loukkaantunut Joakim Lindberg on pystynyt harjoittelemaan tämän viikon. "Jokke" saa valmistavan treenin jälkeen itse tehdä päätöksen pystyykö pelaamaan. Armeijan takia poissa kokoonpanosta ovat Niklas Rautomäki, Valtteri Kangasniemi, Kasperi Kinnunen ja Leeviö Perkiö. Työkuvioiden takia ainakin Joel Peltola on poissa kokoonpanosta. Viimeistelytreenien jälkeen tiedämme varmuudella ketkä ovat mukana kokoonpanossa, Honkanen valottaa miehistönsä tilannetta.

Joukkueen sisällä fiilis on odottavainen kun päästään palaamaan tutulle kotistadionille. Koronarajoitusten edelleen vallitessa yleisö ei valitettavasti pääse KSOY stadionin lehtereille todistamaan punavalkoisten edesottamuksia.

-Pääsemme pelaamaan ensimmäisen pelin kotistadionille. Jätkät ovat tosi tyytyväisiä, että päästään sille areenalle jossa kesälläkin pelataan. Harmi vain että yleisö ei pääse mukaan, Honkanen kertaa joukkueen tuntemuksia.

MYPA ja PEPO ovat tämän vuoden puolella jo kertaalleen kohdanneet Suomen Cupin merkeissä. Cupissa aina neljännesvälieriin asti edenneet lappeenrantalaiset pudottivat MYPAn lukemin 2-1 Imatran Aviasport areenalla helmikuussa pelatussa ottelussa. MYPAn maalista tuolloin vastasi Tomi Räikkönen. PEPO:sta maalipuiden osuivat Joona Viskari ja Nikke Veikkanen. Lappeenrantalaisten hyökkäyspelin vaarallisuuden päävalmentaja Honkanen tiedostaa ja siihen ollaan valmistauduttu ja kiinnitetty huomiota treenikentällä.

-PEPO on taitava joukkue joka pystyy hyvään lyhytsyöttöpeliin. Vaarallisiin hyökkäyksiin puolustuksen selustaan tullaan välillä pitkillä palloilla ja välillä syöttökombinaatioiden kautta. Meidän pitää pystyä pelaamaan pallot paremmin selustasta pois. Puolustuslinjaa ja sen liikkumista olemme tällä viikolla harjoitelleet. Katsotaan miten se pelissä onnistuu.

Poissaoloista huolimatta Honkanen vakuuttaa joukkueensa olevan valmis tekemään töitä hyvien tulosten saavuttamiseksi.

-Vire on joukkueella ihan ok. Pelaajat tekevät täysillä töitä sen eteen, että tulee hyvä kesä.

MYPAn ja PEPO:n välinen kamppailu pelataan siis koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä. Ottelu esitetään MYPA:n SolidSport kanavalla mikäli otteluun löydetään kuvaaja. Ottelun kuvaamisesta kiinnostuneita pyydetään olemaan pikaisesti yhteydessä sähköpostitse heikki.pulkkinen@mypa.fi

Kuvaamiseen tarvittavat laitteet ja perehdytys hoituvat MYPAn puolelta.