MyPa vahvisti vierasvoitolla asemaansa sarjakärjessä

MyPa vahvisti vierasvoitolla asemaansa sarjakärjessä

MyPa haki lauantaina 3–0 vierasvoiton Kotajärven Pallosta. Kotajärvelle oli matkustanut iso joukko MyPa-kannattajia.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin hieman ennen taukoa, kun MyPa sai kierrätettyä hyvin palloa ja pallo pelattiin Mikko Tuomille, joka löysi Olli Kähkösen. Olli Kähkönen: ” Sain Mikko Tuomilta hyvän syötön takaviistoon ja tälläsin vasemmalla jalalla silmät kiinni maalia kohti, onneksi se meni maaliin, niin päästiin hyvin johtoasemassa puoliajalle”.

Takaisin pelikentille viime pelissä STPS:aa vastaan palannut Kähkönen on päässyt hyvään vireeseen. ” Olin tosiaan kuusi viikkoa loukkaantuneena ja oli kiva tulla terveenä takaisin. Tuomi tuli sopivasti vahvistamaan meidän joukkuettamme ja hän pelaa laitapakkia. Jyrki (päävalmentaja Jyrki Saarela) näki vision laittaa minut hyökkääjäksi ja tulosta on tullut. Olen maaleissa ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja jätkät pelaavat hyvin ympärillä. Energiaa riittää taas loukkaantumisen jälkeen, joten loppukausi mennään vielä täysillä”.

73’ peliminuutilla MyPa vankisti johtoasemaan lukemiin 2–0 Juho Innasen maalilla. MyPa tyylitteli lukemat vielä 3–0 lisäajalla, kun Preston Marshall onnistui maalinteossa.

Päävalmentaja Jyrki Saarela: ” Tiesimme etukäteen, että pelistä voi tulla hankala kentän koon puolesta. Pelaajat kuitenkin hienosti tekivät mitä tarvitsi, oli aika fyysinen peli. Olen hyvin tyytyväinen. Voitto ja teimme kolme maalia. Ennen kaikkea sitä, että meillä riitti kärsivällisyys rakentaa peliä luottaen omaan tekemiseen". Saarelaa kehuu Marshallin peliä:” Maali oli hieno, loistava pusku Prestonilta. Peliminuutteihin nähden hyvä suoritus”. Maali oli toista ottelua MyPan paidassa pelaavalle Marshallille ensimmäinen”.

Saarela haluaa erityisesti kiittää Kotajärvelle matkanneita kannattajia. ”Iso kiitos kannattajille, joita oli tullut suuri määrä paikan päälle, niin bussilla kuin omilla autoilla. Tämä kannattajakulttuuri on yksi hieno asia Myllykoskella. Hieno arvostus joukkueelle”.

Voitolla MyPa vankisti sarjajohtoaan. MyPalla on nyt 41 pistettä ja toisena olevalla Haminan Pallokissoissa 36. HaPK on pelannut neljä ottelua vähemmän.

MyPa matkustaa seuraavaksi 10.9. Heinolaan Union Plaanin vieraaksi. Syyskuussa pelataan myös kauden viimeinen kotiottelu Imatran Palloseuraa vastaan.

Osta liput MyPa – IPS 17.9 tästä.