MYPA valmiina Lahden Reipasta vastaan

MYPA valmiina Lahden Reipasta vastaan

MYPA - Lahden Reipas 20.8.2021

Kuva: Jaakko Haapala / MYPA

 

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

MYPA tavoittelee paluuta voittojen tielle perjantaina 20.8, kun Lahden Reipas saapuu vieraaksi KSOY Stadionille. MYPA on tällä hetkellä Miesten Kakkosessa yhdeksännellä sijalla (4–0–8), kun taas Reipas on neljäntenä (6–3–3).

Perjantain ottelu on tänä vuonna kolmas ottelu Reipasta vastaan. Aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet Reippaan voittoon. Kevään harjoitusottelussa Reipas voitti MYPAn 3–0 ja kesäkuun Kakkosen vierasottelu päättyi 3–2 lukemiin.

Päävalmentaja Marko Honkanen: ”Reipas on ollut meille hankala vastus, he pelaavat aggressiivista prässiä ylhäältä, missä on odotettavissa paljon keskityksiä, joten joukkueen pitää olla varuillaan boksin puolustamisessa. Reipas on vauhdikas eteenpäin menevä joukkue”.

MYPA palaa nyt normaaliin yhden ottelun viikkotahtiin: ”Viime viikon NJS peli on takanapäin ja olemme saaneet vetää hieman happea tiukan viikon jälkeen.  Joukkue on hyvällä mielellä lähdössä perjantain otteluun”.

 

MYPA – Lahden Reipas

20.8, klo 18:30.

KSOY Stadion

Liput: https://www.lippu.fi/artist/mypajuniorit/mypa-reipas-2973063/

Aikuiset 15€, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 10€, lapset alle 16 v. veloituksetta. Ennakkoliput 10€ lippu.fi ja St1 Myllykoski. Sisäänkäynti A ja B-porttien kautta.

 

Tule pelitapahtumiin vain oireettomana. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Saavuthan peliin hyvissä ajoin ja vältä fyysisiä lähikontakteja muiden tapahtumaan osallistuvien henkilöiden kanssa. Stadionilta löytyy käsidesiä lipunmyynti- ja kioskimyyntipisteistä. Käsien pesuun on mahdollisuus wc-tiloissa. Suosittelemme käteisen sijaan korttimaksua.

 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

www.creaturead.fi