MYPA VIERAILEE HÄMEENLINNASSA

MYPA VIERAILEE HÄMEENLINNASSA

MYPA pelaa viikon sisään toisen harjoitusottelunsa. Tällä kertaa se vierailee Hämeenlinnassa lauantaina 17.2 jossa vastaan asettuu HJS (Hämeenlinnan Jalkapalloseura). Ottelu pelataan Meijerin kentällä Hämeenlinnassa ja se alkaa klo 13.45.

MYPA pelasi edellisenä lauantaina harjoitusottelun Susia vastaan. 1-1 tasapeliin päättynyt ottelu jätti hieman kysymysmerkkejä ilmoille. Tuon ottelun plusmerkintöihin voidaan laittaa Jussi-Pekka Rämän paluu pelikentille ja samalla myös maalintekijäksi. Se tietää hyvää joukkueen hyökkäyspeliä ajatellen.

MYPA lähtee hakee ehjempää kokonaisuutta verrattuna edelliseen harjoituspeliinsä. Pelin rytmittäminen, kenttätasapaino, organisoitu hyökkäys, -sekä puolustus ovat asioita joita on käyty läpi ja tulevat olemaan Hämeenlinnassa suuressa keskiössä. Vastassa on MYPA:n tapaan täksi kaudeksi Kakkoseen noussut joukkue, joten talvikaudella kohdataan siis ensimmäistä kertaa saman sarjatason joukkue.

HJS-ottelusta varmuudella on poissa loukkaantunut puolustaja Veeti Tuomala. Rico Ryöpäksen pelaaminen on epävarmaa. Muuten joukkueen terveystilanne ottelun alla on hyvä.

HJS pelasi viime kaudella Tampereen piirin Kolmosessa 22 ottelua joista saldona oli 17 voittoa, 2 tasapeliä, 3 tappiota. Se voitti sarjansa neljän pisteen erolla sarjakakkoseksi sijoittuneeseen I-Kissoihin. HJS:n paras maalintekijä oli FC Lahden riveissä Veikkausliigaa viimeksi kaudella 2015 pelannut Markus Joenmäki kymmenellä osumallaan.

Viimeisimmässä harjoitusottelussaan HJS kaatoi Espoon Palloseuran lukemin 7-2.