MYPA VIERAILEE IMATRALLA

MYPA VIERAILEE IMATRALLA

MYPA matkaa seuraavaan Kolmosen otteluunsa Imatralle. Vastaan asettuu viime kaudella yhdeksänneksi Kolmosessa sijoittunut IPS. Ottelu Aviasport areenalla alkaa keskiviikkona 31.5 klo 18.30.

MYPA on edelleen sarjassa tappioitta ja sitä putkea joukkue luonnollisesti haluaa lähteä jatkamaan. Kolmesta pelatusta ottelusta saldona on kaksi voittoa ja yksi tasapeli. MYPA on heiluttanut maaliverkkoja kuudesti. Joukkueen sisäisen maalitilaston kärkinimi on Tomi Räikkönen kolmella osumalla. Puolustuspelin pitävyydestä osoituksena on vain yksi päästetty maali. Sarjasijoitus on tällä hetkellä kolmas.

Kokoonpanon suhteen on hyviä sekä huonoja uutisia. Hyvänä uutisena kerrottakoon, että kapteeni Heikki Pulkkinen on pelikieltonsa kärsinyt ja palaa IPS-peliin joukkueen vahvuuteen. Kätensä Regions' Cupin ottelussa loukannut Arttu Huovila on sen sijaan varmuudella sivussa kokoonpanosta.

IPS on ehtinyt pelata tällä kaudella jo viisi ottelua MYPA:n kolmea vastaan. Saldona on kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Joukkueen neljästä tehdystä maalista kaksi on viimeistellyt Paavo Ahola. Omissa on soinut kuudesti. Sarjataulukossa se majailee tällä hetkellä sijalla kahdeksan

Ottelu Imatralla tarjoaa varsinaisen erikoisuuden, sillä IPS pelaa kaikki kotiottelunsa sisätiloissa Aviasport areenalla. Syynä tähän on, että joukkueen virallinen kotikenttä Karhumäen alakenttä on remontissa.