MYPA vierailee Lahdessa

MYPA vierailee Lahdessa

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

MYPAn pelit Kakkosessa jatkuvat perjantaina 4.6 kun se matkaa vieraspeliin Lahteen jossa se kohtaa Reippaan. Ottelu vihelletään käyntiin klo 18.30.

MYPA lähtee metsästämään kauden avauspisteitään, sillä alla on kauden avausottelusta tappio Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan lukemin 0-2. Puolustuspelin tiivistämisen lisäksi maalinteon tehokkuuteen lähdetään hakemaan parannusta. NJS:aa vastaan MYPA pystyi luomaan hyvän määrän laadukkaita paikkoja, mutta kolmeen eri otteeseen maalikehikot olivat joukkueen tiellä.

Kokoonpanoon suuria muutoksia kauden avausotteluun nähden ei tule. Sarja-avauksen miehistöstä poissa on ainoastaan pelikieltoaan kärsivä hyökkääjä Jussi-Pekka Rämä. Sarja-avauksen tappiosta huolimatta positiivista peli-ilmettä esitelleet maalivahti Aku Lindström ja toppari Veeti Karppanen ovat seuraamisen arvoisia pelaajia MYPAn miehistössä.

MYPA kohtasi Reippaan keväällä harjoitusottelussa Kisapuistoissa. 17.4 pelatussa ottelussa Reipas oli parempi lukemin 3-0. Keväällä MYPA oli ongelmissa Reippaan korkean prässin kanssa ja tulevan ottelun yksi haasteista tuleekin olemaan, kuinka Marko Honkasen luotsaama miehistö pystyy pelaamaan itsensä kotijoukkueen luoman paineen alta pois. Reippaan lähtökohdat tuloksellisesti kauden toiseen otteluun ovat vielä varsin mukavat, sillä joukkue haki vierasottelustaan PKKU:ta vastaan 0-1 vierasvoiton.

Mypalaisittain mielenkiintoinen nimi löytyy vastustajan penkin päästä. Veikkausliigassa kausilla 1995-1998 MYPA:aa edustanut Tommi Kautonen toimii Reippaan päävalmentaja. Pelaajapuolella kokenut Jussi Hauhia on yksi perjantain vastustajan mielenkiintoisimmista nimistä.

Reippaan ja MYPAn välinen kamppailu Kakkosen sarjapisteistä on katsottavissa Kouvolan Sanomien verkkosivuilta.

https://www.kouvolansanomat.fi/urheilu/4170386

 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi