MyPaa edustanut ja KTP:ssä pelaava David Ramadingaye: “Täälläpäin kaikki odottavat varmasti peliä.”

MyPaa edustanut ja KTP:ssä pelaava David Ramadingaye: “Täälläpäin kaikki odottavat varmasti peliä.”

David Ramadingaye Veikkausliigan ottelussa Rovaniemen Palloseuraa vastaan 2013. Kuva: Juha Tamminen

MyPa ja KTP kohtaavat Suomen Cupissa KSOY Stadionilla keskiviikkona.

Yksi mahdollisista pelaajista kentällä voi olla KTPn: David Ramadingaye, joka edusti MyPaa Veikkausliigan kausilla vuosina 2011–2013 pelaten 68 ottelua. Ramadingaye muistelee aikaa Myllykoskella lämmöllä: “Nuori poika pääsi kokemaan liigaympyrät. Meillä oli hyvä valmennus sekä hyviä nuoria. Olen vielä yhteyksissä osaan sen ajan pelaajien kanssa. Terveiset Jorma Ruotsalaiselle, kuka toimi silloin joukkueen huoltajana.”, Ramandingae sanoo.

Kohokohdaksi kyseisiltä vuosilta Ramadingaye nostaa MyPan 1–0 voiton HJK:sta Veikkausliigan kaudella 2012. “Muistan, kun koko saviniemen stadion räjähti huutoon, kun Pekka Sihvola iski viime minuutin voittomaalin. Myös kansainväliset pelit ja matkat Eurooppa-Liigan karsinnoissa ovat jääneet mieleen.”, Ramadingaye muistelee. 

Ramadingaye pelaa nyt neljättä kautta KTP:ssä. Hän sanoo, että henkilökohtaisesti kauden alku on ollut opettelua. “Päävalmentaja Jussi Leppälahti siirsi minut keskikentän pohjalta laitahyökkääjäksi, joka on minulle uusi pelipaikka. Hieman menee vielä ajaa opetella pelaamaan siellä.”, Ramadingaye toteaa.

Viimeisestä keskinäisestä ottelusta on muutama vuosi, kun joukkueet pelasivat 2020 Miesten Ykkösessä. Nyt se on edessä keskiviikkona 17.5. Kymenlaakson paikallisottelussa Suomen Cupissa. “Derby on aina derby, Ei olla muutamaan vuoteen oltu vastakkain. Kaikki odottavat varmasti täälläpäin peliä.”, Ramadingaye sanoo.

Pelaajan arki on kovaa treeniä, sekä palautumista ja KTP:ssä on hyvät puitteet sille. Meillä on nyt kolmen pelin viikkotahti. Kentän ulkopuolella elän perhe-elämää kumppanin ja koiran kanssa. Valmistuin myös hiljattain opinnoistani. Jotain pieniä projektejä on aina käynnissä, mutta haluan vielä toistaiseksi elää ammattiurheilijan elämää”.