MYPA:lla edessä toinen kotiottelu - ”Hyökkäyspelaamisemme menee parempaan suuntaan”

MYPA:lla edessä toinen kotiottelu - ”Hyökkäyspelaamisemme menee parempaan suuntaan”

MYPA on avannut kauden kahdella tappiolla. Maalitili ei ole vielä auennut, mutta siihen on hyvä mahdollisuus lauantaina, kun AC Kajaani saapuu KSOY Stadionille.

MYPA avasi kauden niukalla 0-1-tappiolla TPS:lle. Sesongin ensimmäinen vieraspeli oli viime viikonloppuna ja se päättyi tuloksellisesti murheellisemmin - FF Jaro oli parempi 3-0-lukemin.

 

Numerot eivät kuitenkin kerro koko totuutta, kun kerrataan molempia otteluita.

 

- Hyökkäyspelaamisemme menee parempaan suuntaan. Loimme pelaamalla Jaroa vastaan muutamia todella vaarallisia paikkoja, olisimme mielestäni ansainneet vähintään yhden maalin. Nyt tarvitsemme huolellisuutta viimeistelyyn. TPS-pelissä paikoille pääsy oli vaikeaa, päävalmentaja Jukka Karjalainen kertaa.

 

Tämä ei poista sitä tosiasiaa, että tappiot, varsinkin 0-3 Pietarsaaressa, olivat joukkueelle pettymyksiä.

 

- Pyrimme kuitenkin poimimaan mukaan hyvät asiat ja vahvistamaan niitä. Edessä on pitkä sarja ja edessä paljon pelejä. Nyt korjaamme tiettyjä asioita, jotta saisimme pisteitä Kajaanilta. 

 

Ari Kosken valmentama AC Kajaani on aloittanut kauden niin ikään kahdella tappiolla. MuSa oli parempi 2-1 ja AC Oulu 2-0-lukemin.

 

- Siitä tulee mielenkiintoinen peli, jossa pisteet ovat tärkeitä. Molemmat haluavat saada tappioputket samantien poikki. En pysty kovin tarkkaan kommentoimaan Kajaania, heillä on paljon ulkomaalaisia pelaajia, joita en tunne. 

 

Karjalainen on tyytyväinen omiensa harjoitusviikkoon, eikä uusia loukkaantumisia tai pelikielloista johtuvia poissaoloja ole. Benjamin Niveri on harjoitellut, muttei ole vielä pelikunnossa. Sivussa ovat lisäksi Paavo Kujala, Tommi Roponen ja Tomi Saarelma.

 

- Treeniviikko on ollut tosi hyvä ja olemme pureksineet Jaro-pelin palasiksi. Katseet on vain nyt lauantain kotipelissä, luotsi vakuuttaa.

 

MYPA-AC Kajaani KSOY Stadionilla lauantaina 11.5. klo 17 alkaen.