MYPAlla edessä vierasreissu Kuopioon

MYPAlla edessä vierasreissu Kuopioon

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: Repa Räikkönen

Tappiota sarjakärki JäPS:lle ei ehditä kauaa murehtimaan kun pelit Kakkosen A-lohkossa jatkuvat. MYPA matkustaa KuFu-98:n vieraaksi Kuopioon lauantaina 24.7 jossa ottelu vihelletään käyntiin klo 17.00.

MYPAn on pyyhittävä nopeasti JäPS-pelin tappio pois jaloistaan ja mielistään kun seuraavat sarjapisteet odottavat ottajaansa. Sarjakärkeä vastaan pelatusta ottelusta jäi hampaankoloon, etenkin kahdeksan minuutin verran kun puolustuspeli hajosi pahemman kerran. Lauantaisen vastustajansa MYPA kohtasi kotikentällään kesäkuun puolessa välissä ja silloin pisteet jäivät Jussi-Pekka Rämän osumalla Saviniemeen lukemin 1-0. Tuosta ottelusta etenkin hyökkäyspelin osalta voidaan ottaa hyvät asiat mukaan Kuopion reissulle.

-KuFu:a vastaan meidän on saatava peliin ehjä kokonaisuus. JäPS-pelin ensimmäisen puoliajan synkkä kahdeksan minuuttinen pitää saada pois. Joukkueen peli heilahtelee liikaa jo yhden ottelun sisällä. Pitäisi saada tasapainoinen suoritus KuFu:a vastaan. Kotona pelattu peli heitä vastaan oli hyvä hyökkäyssuuntaan. Sellainen esitys kun saadaan, mikä kestää täydet 90 minuuttia, niin uskon että sillä kuopiolaiset kaatuvat, päävalmentaja Marko Honkanen miettii tulevan vierasottelun alla.

Kokoonpanossa on muutamia kysymysmerkkejä ennen tulevaa vierasottelua, mutta kotiottelussa kentältä vaihdetut Tommi Roponen ja Niklas Rautomäki ovat pystyneet harjoittelemaan normaalisti.

-JäPS-pelissä kentältä vaihdetut Roponen ja Rautomäki ovat pystyneet harjoittelemaan. Sen sijaan Jari Hassel, Jussi-Pekka Rämä ja Joakim Lindberg eivät olleet mukana palauttavassa harjoituksessa ja heidän pelikuntonsa ratkeaa perjantain viimeistelyharjoituksessa. Muuten joukkueen tilanne on ok, Honkanen avaa pelaajistonsa tilannetta.

KuFu on MYPAlle kärsityn tappion jälkeen pelannut neljä ottelua. Niistä saldona on kotivoitto KäPa:sta, tasapelit vieraskentällä PeKa:aa ja PKKU:ta vastaan sekä tappio vieraskentällä Atlantikselle.

Sarjataulukossa KuFu on neljäntenä kun se on kahdeksasta pelatusta ottelusta kerännyt 11 pistettä maalierolla 20-11. MYPAlla riittää kirittävää A-lohkon peränpitäjänä kun se on kuuden ottelun jälkeen kerännyt vasta kolme pistettä maalierolla 6-16.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: creaturead.fi