MYPALLA KAHDEN OTTELUN VIIKONLOPPU

MYPALLA KAHDEN OTTELUN VIIKONLOPPU

Kuva: Rauni Pakkala

MYPA pelaa viikonloppuna kaksi harjoitusottelua. Perjantaina 20.4 (klo 18.30) matkustetaan Jyväskylään jossa kohdataan Ykköseen valmistautuva JJK. Lauantaina 21.4 (klo 15.30) on kotiottelu ja samalla kenraaliharjoitus ennen sarjakauden alkua.

Jyväskylässä MYPAn miehistöä odottaa mielenkiintoinen haaste kun kohdataan sarjaporrasta ylempänä pelaava joukkue. MYPA pelasi aikaisemmin harjoitusottelun paikallisvastustaja KTP:tä vastaan, joka JJK:n tapaan pelaa alkavalla kaudella Ykkösessä. Jyväskylään joukkue pääsee parhaalla mahdollisella miehistöllä, sillä poissa on ainoastaan ja edelleen puolustaja Veeti Tuomala. Hyviin lähtökohtiin voi myös lisätä, että joukkueella on alla tuloksen valossa hyvä harjoitusottelua Susia vastaan. Tuo ottelu päättyi MYPAN 3-1-voittoon Rico Ryöpäksen, Jari Hasselin ja Jussi-Pekka Rämän maaleilla.

JJK:n riveistä löytyy mypalaisittain pari tuttua nimeä. Joukkueen maalia vartioi Jere Pyhäranta ja valmennuspuolelle arvokasta osaamista tuo Janne Korhonen. JJK lähtee kauteen kahden päävalmentajan voimin. Korhosen lisäksi Veikkausliigakokemusta rutkasti omaava Mikko Manninen juonii jyväskyläläisten kuvioita.

Lauantaina vuorossa on kenraaliharjoitus alkavaa sarjakautta varten. Tuossa pelissä kohdataan Hämeenlinnan Jalkapalloseura (HJS). Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen helmikuussa ja tuo ottelu päättyi lukemiin 0-0.

HJS:ää vastaan pelattavassa harjoitusottelussa MYPAn riveissä tullaan näkemään useampia KTP:n pelaajia, joka on seurausta MYPAn ja KTP:n välisestä yhteistyösopimuksesta. HJS-ottelussa tarkoituksena oli peluuttaa paria KJP:n B-junioria, mutta B-poikien Ykkönen alkaa samana päivänä ja vasta viime viikolla julkaistu sarjaohjelma estävät tällä kertaa tulevaisuuden nimien esiintymisen MYPA-paidassa.