MYPALLA paikka nousta sarjataulukossa

MYPALLA paikka nousta sarjataulukossa

KUVA: Repa Räikkönen

 

MYPAn vieraaksi lauantaina sarjataulukossa pisteen edellä majaileva PK Keski-Uusimaa. Voitolla MYPA aloittaisi sijoitusten kohentamisen vaikean alkukauden jälkeen. PK K-U on saalistanut viimeisessä viidessä ottelussaan yhden pisteen. Viimeisestä voitosta molemmilla joukkueilla on kulunut jo kuusi viikkoa. MYPAlla pelejä pelattuna kaksi vähemmän.

Puolustaja Valtteri Kangasniemen kausi on ohi alaraajavamman takia.

Mahdolliset muut kokoonpanomuutokset selviää vasta pelipäivänä, sillä Leevi Perkiön, Joakim Lindbergin ja Väinö Hietalan pelikunnot selviää valmistavissa treeneissä.

''Nyt pelataan niitä pelejä, joita ei saa hävitä.''

Päävalmentaja Marko Honkanen näkee MYPAn ongelmat pelin sisällä tapahtuvassa ailahtelevuudessa: ensin peli kulkee ja sitten pakka leviää käsiin.

''Tarvitaan kokonaisvaltainen ja hallittu matsi. Lauantaina kentälle saapuu taisteleva joukkue, joka hoitaa pisteet kotiin.''

 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: creaturead.fi